HurremSultan Aşko benimde kedim vardı çişi gelince kapının yanına dikiliyordu açıyom kapıyı koşarak didip bahçede bırakıp geliyoodu😁🥰

HurremSultan ben zaten sahiplenicem bu cins olarak parayla satılmasından bende hoşnut olmuyorum pek fazla ücretsiz bir şekilde ilan bakıyorum

HurremSultan gerçekten öyle hiç hoş birşey değil en başından beri ücretsiz sahiplenme ilanlarına bakıyorum hoşnut olmuyorum cünkü oyuncak degil ki bunlar parayla satılsın ama ne yazıkkı var bu tür insanlar kedi üzerinden para kaldıran 🥹

Afrodit benim de var muhabbet kuşum oda benim çocuğum gibi öper koklarım severim kızımda cok sever bide kedi sahiplenmek istiyorum Allah’ın izniyle

Afrodit ayrı odalarda tutucam ikisinide görmeyecekler birbirini kuşum benim canım ya dikakt etmesem olmaz 🥰

HurremSultan bacım ben direk tırmalama tahtasına alıştıracam arkadaşımın 2 kedisi var diyor ki direk tırmalama tahtasına alıştır yoksa eşyaların maf olur o yüzden direk ona alıştırcsm sorun yaşamam herhalde o zaman 😅