Sinirlerim çok bozuk eşim isim konusunu bana bıraktı bende benim ismimle aynı anlama geldiği için Ayça ismini tercih ettim benim için özel bir anlam taşıyor eşimin ailesi problem yapmazken çünkü ataerkiller erkek koymalı kafasında insanlar benim ailem problem yapıyor Ayça kulağa hoş gelmiyormuş ayla güzelmiş ablam Ayça diye bir kıza sinir oluyormuş vs. Ya doğurdum doğurucam bebeği bekliyoruz az kaldı bir de ben alınınca o zaman siz bir kız doğurun ayla koyun ismini deyince bana trip atıyorlar haksız mıyım sörf onlar beğenmiyor diye kızımın ismini mi değiştirmeliyim ben bunu kimseden isteyemezdim bu beklenti sizce de saçma değil mi
Ayça ismi kötü mü / isim zorbalığı
anneoluyorum ay ne saçma ya hiç dinleme kimseyi sorarsan herkes bir yorum yapar sinirini bozar. Eşinle karar ver koy geç mecbur benimseyecek bebeğin ismini herkes
Eşiniz size bıraktıysa kimse karışamaz. Ayça gayet güzel bence. Benim çocuklarımın isimlerinede hep kulp buldular. Hala daha buluyorlar. Umursamıyorum.
sibelsss kız olduğunu öğrendiğimden beridir hep bu ismi istediğimi biliyorlar kim ne öneriyorsa önersin başından beridir hep Ayça dedim buna rağmen karar verdiğimizi söyleyince bu tepki ile karşılaşıyorum
ceydanur demek ki herkes bu durumu yaşıyor
anneoluyorum hiç takma canım he de geç bebeğine odaklan 🥰🥰
anneoluyorum herkes kendi doğurduğunun ismine karışsın sinir oluyorm isim konusunda yorum yapılmasına anne baba beğenmiş gerisi boş tıka kulağını beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın ben beğeniyorum koyacağım dersin. Ben hamileyken herkese en başyita söyledim herkes fikrini beyan edebilir ama ben kendi bildiğimi yaparım diye. Herkes bi isim söyledi annem babam kardeşlerim kayınlarım kayınvalidem kuzenlerimin bile bir fikri vardı be herkese çok beğenen kendi çocuğu olunca koyar diyodum😂
anneoluyorum Ayça güzel bir kız idi güzeldi , güzeldi. Çocukken 23 Nisan da böyle bir şarkıda oyun oynamıştık . Ayça bendim. Okulun hepsi beni Ayça diye biliyordu. Çok severim Ayça ismini. Kimseyi dinleme içinden gelen neyse onu koy.
anneoluyorum Sen ne istiyorsan onu koy çocuk senin heves senin isim senin zevk senin , çünkü en çok sen sesleneceksin o çocuğa istediğini koy, ama Ayça ismini bende pek sevmem 😅 Ayça bana çok itici geliyor amaa sen kimseye bakmayacaksın senin çocuğun sen ne istiyorsan onu koy
TombulHatun aslında bende tavrımı net belli ediyorum ama yine de yorumlar geliyor 🤷🏻♀️😅
@“Bsrkaya”#p88452 ablam kardeşimde itici buluyor
Cicekliperde yine de hamile psikolojisi sanırım ister istemez takıyorum
anneoluyorum benim kuzenimin adi cok kiside yok bence guzel bulmussunuz cunku hep ayni isimde buluyorlar herkes
Üff herkesi dinlersek işimiz iş ya. Kölesimiyiz şu herkesin sanki. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım. İçinde kalmasın. Hem herkesin gıcık olduğu bi isim vardır. Ayşe ismini ben severim sen sevmezsin. Diğeri sever öteki sevmez. Herkesi mümkün değil memnun edemezsin. O yüzden sadece kendini et.
anneoluyorum Çocuğu 9 ay karnında taşıyan sen, bir ömür acısını, tatlısını çekecek olan yine sen. Eşinle sen karar vermişsin başkalarına ne ki? Hiç takılma senin evladın ve sen ne koymak istiyorsan onu koy bence
anneoluyorum çocuk senin çocuğun sonuç olarak başkasının değil sen hangi ismi beğenip koymak istiyorsan onu koymakta özgürsün kimseyi dinlemeye bilirsin 🙉 yani buna hakkın var en doğal biçimde dinleme kimseyi ne koymak istersen onu koy sen koyduktan sonra kimse birşey diyemez hakları yok çünkü :)
anneoluyorum doğsa da yprum yaparlar merak etme kızım 2.5 yaşında hala yorum gelir ismine 😂😂
anneoluyorum hiiiiiiiçte dinleme herkes bişey söyler öyle söyleyince görmezsinşz çağırmazsınız biter sizemi soracağım de yeter onlara ben çok pişmanım salak gibi gittim aman kırılmasınlar gönlüleri olsun diye çocuklarımın isimlerini resmen mahvettim
Eskobar neler ki