• Muhabbet
  • Ayça ismi kötü mü / isim zorbalığı

anneoluyorum ayyy sinir oluyorum şu isim mevzularına burnunu hadsizce sokanlara ya. Çocuk kocamın benim bizden başka kimse karışamaz yorum dahi yapamaz ya. Eşin sen koy dediyse bildiğini yap dinleme hiç etrafı bu konuda da yumşak olmaz ver cevabını, biz böyle karar verdik biz sevdik gerisi ilgilendirmez de geç. İsim konusunda bizede laf söyleyen oldu hatta ismi beğenmedi diye yanına ikinci isim koyun dendi o konuda çok serttimdir terslerim direk,biz sevdik çocuğunda ismi şudur dedim he beğenmeyen varsa kimsenin keyfine göre isim seçmiyoruz beğenmeyenler hey çocuk der sevdiginiz isimleri kendi cocugunuza torununuza koyun dedim.

Goat ya bende terslemedim güzellikle hep beğeniyorum bu ismi benim ismimle aynı anlama geliyor eşim bu konuda sözü bana bıraktığı için mutlu olmalısınız ya ailesinin seçtiği bir ismi bana danışmadan koymaya kalksaydı diyorum siz benim ailemsiniz benim adıma mutlu olum diyorum ayla güzel alta güzel o zaman sende bunları koy diyorlar zaten o kadar stresli bir yaşantım var ki istediğim şeyler çok nadir olur ilk kez bir şey istediğim gibi oluyor onda da bununla karşılaşıyorum

• Goat bunu yanıtladı.

Deleted18 güzel olmasına güzel ama bizim zamanımıza göre biraz eski isimler amca isimleri falan gibi

anneoluyorum memnun etmeye çalışmak bile büyük hata olmazlar anacığım olmazlar üstüne üstlük hata aramakla geçer ömürleri ben şeyi merak ediyorum yaa bize gelenler hep böylede biz niye böyle değiliz yada bizdemi öyleyizde görmüyoruz bazen çok düşünüyorum ben insanlara ne yaptım diye hatta soruyorum bile cevap yok ama davranışları bok gibi zevk alıyorlar

Eskobar öyle tabi ama olan olmuş çok üzülme. Sen sadece dayatma olmasına sinir oluyorsun sanırkm

anneoluyorum amaaaann bacım eşim sen karar ver dedikten sonra kimse karışamaz yorum yapan illaki olucak. Benim 2 tane çocuğum var kızımın ismi ırmak nazlı nazlıya kadar isimmi bulamadınız çok nazlıdır o şimdi diyolar ya çocuk benim çocuğum nazını da niyazını da ben çekiyorum kardeşim sanane dimi? Bende babası istedi o ismi diyorum kesip atıyorum oğlumun ismi muhammed aras onada niye muhammed koydunuz kaldırabilecek mi günah diyolar bende yine babası istedi muhammed ismini bizde koyduk eşimle ortak karar verdik diyip susturuyorum

anneoluyorum boşver canım ya sen bildigini yap, eger bunun icinde kırılan afra tafra yapacak olan varsada yapsin. Bu cok ozel bisey ya kari koca ancak karar verir baskasina fikir soylemek dusmez

Rouge keşke anne ve babası dışında kimse karışmasa bebeklere hatta hayatımıza çizgiyi koyamıyorum uğraşıyorum didiniyorum ama iş eşinde bitiyor isim konusunda zorlamadılar ama çeneleride durmadı insanlar kırılmasın diye hayatım boyunca çok kırıldım

Deleted18 aynen öyle ikiz bebeklerimiz var ve tedavi ile oldu bir embriyomuz daha var dondurulmuş ama olacağı ne maalum eğer olmazsa bidaha yapmayı düşünmüyoruz o yıpratıcı süreci baştan almak istemiyoruz hani iki tane çocuğumuz var bizim ikisinede el atıyorlar bide hasan ve Hüseyin olsun diye peki annesi ve babası ne olsun hiç düşünmüyorlar

Eskobar ben olsam karışmazdım herhalde ama bilmiyorum ki belki dışarıdan bizimde böyle görünen yönlerimiz vardır hangimiz dört dörtlüğüz

@“Goat”

Goat sonrasında pişman olmamak için öyle yapacağım canım bir süre kırılırlar ama unuturlar

• Goat bunu yanıtladı.

anneoluyorum dört dörtlük te değiliz ama öyle olduğumuzuda savunmuyoruz biraz anlayış problemleri çözer gibi ama gösterene

anneoluyorum bunun için kırılıyorlarsa zaten kırılsınlar. İnsan hayatına müdahale ya bosver sen bildigini oku en iyisi o

anneoluyorum karabiber tuz da ister misiniz deseydin tövbe estağfurullah yaa bekarım ben ama aslaa kimseye konuşma fırsatı vermem ilerde, istediğini ismi koyacaksınız tabi annesisimiz onlar kim yaa

Eskobar eskobaar yaaa🥲🥲kendini kırma sen basklarına hic bisey olmaz olmuyor