Ayça ismi kötü mü / isim zorbalığı
anneoluyorum yaaa benim kızımın ismi de ayça kızıma ayşa diyorlar sinir oluyorum bence ayça çok güzel ay gibi güzel olsun parlak olsun inşallah 😁💖
anneoluyorum tabikide öyledir her kafadan bir ses çıkınca daha zor oluyo. Ben kızıma hamileyken aş erdim ama Kasım ayında kiraz aşerdim bı gün akşam köye gittik eşimde babasına dedi hatunun canı kiraz istedi İstanbul’dan falan bulabilir miyiz ki diye amaaannn adamın canı oradaymış başladı bağırmaya ne kirazıymış, nerden bulalım kirazı bu havada, yemiyversin bişey olmaz dedi şerefsiz adi köpek ölsem unutmam öyle dediğini neyse eşimle Ankara’ya gitmiştik Ankara’da ulus sebze haline gittik orda balıkçının biri satıyor dediler adamı bulduk adam erik var ama kiraz kalmadı maalesef dedi birkaç yere daha sorduk yok dediler en son eşim Kastamonu’da ayağımızın dibinde buldu güvenlikçi bı adam böyle difrize atıp isteyen olursa satiyomus eşimde bana 4 tane erik 6 tane kiraz aldı getirdi yedirdi ama ölsem gitsem kayinpederim olacak köpeğin öyle dediğini asla asla ama assssllaaaa unutmam