Kızlar merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptım 4.5 aylık kızım War ria taktırdım geçen ay ria kaymış bu ay kontrole gitmistim o şekilde öğrendim eşim taktirdigimi bilmediği için hep korunmalı ilişkiye girdik ayın 22sinde adet günümde riamin kaydığını öğrenince doktorum ckardi riayi fakat aşırı akıntım olduğu için 1 ay bekleyelim doğum kontrol hapı verdi kullanma bı beta bakalım dedi test verdim sonuç negatif çıktı gel gorki 10 gün gecmesine rağmen hala adet olmadım ama çamur gibi akıntım var kanamam damla damla kahverengi sümük gibi gelio kusura bakmayın anlamanız açısından söylüyorum 2 kere kaset test yaptım negatif ckti ama hala adet olmadım psikoloji kalmadı bu 10 gün içinde bu şekilde olanınız oldu mu ya
Kizlarr
2minnosannesi Dogumdan 1 yıla kadar adet olmamak normal.Birde emziriyorsan adet gecikebiliyor korkma
Yasak_elma ödüm kopuyor kızıma emzirme döneminde hamile kalmıştım 🤕
- Düzenlendi
2minnosannesi Iyi korunduğunuzdan eminsen bence stres yapma allah isteyene versin
Yasak_elma amin amin bnm doğurganlıgi isteyene versin rabbim doğurganlıgim hat safada
2minnosannesi Bende cok dogurganımdır birdefa korunmasız ilişki yaşasak hemen hamile kalıyorum😖Kondomla korunuyoruz ama gene ödüm kopuyor bazen 😑
Yasak_elma üstümüze ceket atılmasın o zaman 🤣 kemal Sunal misali
2minnosannesi Aynen üstüme ceket atmayı bırak eşim ceketini evde unutsa hamile kalırım o dereceyim yani hahahahaa😂😂
Yasak_elma bu bn🤣 adam artık bıktı
2minnosannesi Kaç çocugun var
Yasak_elma 2 çocuğum War biri 2.5 yaşında biri 4 aylık 😍
2minnosannesi Aslında fazlada çocugun yokmuş aralarındaki yasta iyi yani.eee nerde bunun dogurganlığı kız😂😂
Yasak_elma beta 2.30 ckmis dün kan vermistim
2minnosannesi Valla canım ben betadan falan anlamıyorum😅Beta yüksek oluncamı hamile olunuyor düşük oluncamı🤔
Yasak_elma yüksek olunca
2minnosannesi Demekki sen değilsin😀
Yasak_elma inşallah 🤲