@HurremSultan bacımsu senden yorum bekliyorum 😂
Güzel bir ön sevişme sonrası ayakta sürtüyordu bana sonra birden girdi, hala ayaktayız ama o pozisyon çok hoşuma gitti, zaten çok istekliydm boşaldım. Ama klitoral boşalmadan farklı değildi. Acaba klitoris sürtündüğü için mi boşalma yaşadım. Bıktımmmmm diye haykırcam şu vajinal nasıl oluyor ya 😂😢

Usnac95 Vajinaal olsaydı anlardın diye düşünüyorum 😅 bana da klitorist gibi geldi. Çünkü ayakda tam o şekilde klitorist uyarlanması çok daha kolay , birde siz klitoristde alistirmissiniz çok fazla iki surtunmede hemen klitorstin uyarlanir. Klitorist elleme baya bii penis vajinayla tanissin , vajina penise alışsın bı kaç gün azgın gez vajinan kabaracak isttek vajinadan gelecek alttan vurucak boyleee

Usnac95 aynen vajinal yaşarsın , ama vajinal kabaracak alttan istek uyanacak

Bsrkaya şu G noktasını bulamadık bi. Onu nasıl beceririm peki. O da mı klitoral boşalmamaktan geçiyor 😂❤️❤️

Bsrkaya mastübasyona ara verince vajinaya penis değer değmez zevke geliyorsun değil mi eğer öyleyse bende diyorum ben nasıl azgın oldum öyle değildim falan diyordum