Kızlar dusuncelerinizi merak ediyorum dün teyzemle konusurken kaynanamın annemlere gittigini öğrendim ve şaşırdım çünkü eşim ailesi ile görüşmüyor ben doğum yaptığım zaman ne geldiler nede aradılar oysa hamileyken hele bi doğsun bak neler neler yapicaz diyorlardı annemle cocuklugumdan beri aramız hep kötüydü devamlı beni döver yada aç bırakırdı sırt bir keresinde bileziklerini takip oynadım evde (yaşın 7-8 ) nasıl takarsın dedi gitti sobada demir kizdirip bacaklarıma basmıştı yani baya kötü cocukluk yaşattı bana hamileykende tartıştık bana karnında bebegin kışa giremeden ölür inşallah diye bedualar etti ondan sonra aramayı konuşmayı kestim oda grlmedi doğumdan sonra aramadi da bi ogrendim bunlar oturmuslar benim arkamdan beni kotulemisler meğer annem neler dedi bilmiyorum ama kaynanam benim burnum çok havalardaymis ben ona gittim bana haber verde gel ben yengemlere gidiyorum bazen çarşıya iniyorum bulamaya bilirsin beni dedi birdahada gitmem oğlumun evine giderken habermi vercem falan demiş (esimi babannesi ile dedesi büyütmüş onlara anne baba diyorum bende) bende sinirlendim halam yani kızları bana gelirken haber verceksin çünkü ben esimle musait olurum oam o yüzden haber ver dedi oda haber vermeden asla gitmez benimde ozamanlar sutum kesilmek uzereydi oglum 3-5 aylik falandı esimin dedesi geldi aniden sigara içti birsuru bana kizdi etti evi istiyor berkan dedim biz evlenirken düğün yapmadık dedesi ben oğluma 1+1 ev aldım ona sayım dedi onun borcunu ödüyorum dedi bizde tamam ozaman evimiz olsun düğün olmasin dedik atlin falanda takmadilar direk nikahtan geçtik 1 sene sonra eşim kavga etti ailesi ile diş kabuğunu doldurmaz cinsten küçük bir tartismaydi dedesi sinirlendi bize 2 gün sonra tapudan mesaj geldi vekaleti dedesinde vardı almış evi bizden kaynanama vermiş sonra eşim aradı o ev karıma düğün hediyesi bilemem ne demistiniz dedi ona sayın demistiniz dedi onlarda biz oyle birsey demedik dedi sonra esim yine barıştı onlarla kaynanam evi vermek istemiyor benim bir kizim var onunda hakki diyor madem hakkı vardı basta niye verdiniz ozaman vede kizinin 2 evi bir arabası bankada dolarlari altinlari var bizim ise bir tek o evimiz vardı ne taki ne birikim hic birseyimiz yok vermedi kaynamam hamileyken hep kavga ettiler ver ver diye oda vermedi sonra dogumdan sonra geldi iste aniden vay ben surat asmisim ona yalan oglumla ilgilenmek sevmek icin gelmis sözle bakmadı bile bende emizrmek altini degistirmekle yemekle ilgilendim durmadım bile yaninda ne ara surat ascam öyle diyor bildiğin gidip annemle bendi kotulemisler ikiside esime soyledim annesini aradı onunda annesi dedi ama falan diyince o onun annesi ama sen birşey diyemezsin bir sorunun varsa esimi arar soylersin dedi onlarda bagirdi kapatti sonra dedesi aradı birsuru sey dedi bağırdı kapattı esim ne dediler bana söylemedi ben nabacam aklım gitti artık hic birşey demedim onca olana rağmen kızları evli adamla aylarca aynı evde yaşadı seslerini cikartmadilar ben aksam talsiye binip otogara gittim diye elalem ne der sen manusunu sokaktan mi topluyon dediler kızı suanki esiyle tanıştı esliydi adam halaminda kocası olmuştu geçen senede oğlu ölmüştü o yuzden kimseye demeyin oğlu ölmüş hemen koca bulmuş derler dedi sustum demedim kimseye o geldi annesine söyledi benimde bildigimi söyledi annesi kalkti bana tokat attı kızının hıncını benden aldı ama artık çok doldum ben onlara hep iyi gittim hamileyken bile halasinin evini temzilemeye gottim her kayananama gidince evini temzilerdim bumu karşılığı

Ay çok uzun olmuş ama vallaha çok doldum yazarken bile onca atladigim var nabacam ben

ikonikadin Ayy Allah sana sabır versin, annenin de türlü türlü belasını versin diyecem amaa. Neysee ne anneler var ya bende bir anneyimmm. Ben şimdi çocuğuma o kadar işkenceyi zorbalığı nasıl yaparım yaa. Ben televizyon çok izledi mi acaba bugün diye dusunup vicdan muhasebesi yaparken millet çocuklarına neler yapıyorlar ya. Vallahi üzülüyorum.. ve ben çocuğumu ne kadar iyi güzel ahlaklı sevgi cercevesi içinde yetiştirmeye çalışsam da karşı taraf bu görmemiş sevgisizligini hıncını gelip yine de bizim cocuklarimizdan cikaracak yani, sevgisizlik insana herşey yaptırabilir. Herşey bak. Kaynanaya gelirsek oğlunda olsa tabiki oğlunun evine izin almadan haber almadan gitmeyeceksin yanlış bir manzarayla karşılaşmak istemiyorsan. Yokk görmek istiyorsa verin bir yedek anahtar da ona. Al anne de, biz gece gündüz oglunla iş ustundeyiz. Eğer bizi görmek istiyorsan buyur bu yedek anahtarın bununla gelirsin eve dersin. Edepsiz kadın yaaa. Sende evlendin sende gectin bu yollardan bir düşünceli ol yaa

Bsrkaya yakaladı tam üst usteyiz gelmiş onlardada anahtar var alttaki kapıyı açmış ta üst kata gelmiş kapiya vuruyor acele ile giyinip açtık anladı ona ragmen yinede pat diye gelir hamileyken bu stresler yüzünden esimle kavga ederlerdi bende yaninda susup otirurdum onlar yuzunden bir gece kanamam oldu34 haftaliktim hastanede yattim 4 gün erken doğum olacaktı az daha 3 hafta yataktan çıkmadım doğum yaptim gene geldi bebegim3-5 aylıktı 40 gunluge kadar hiç gelmediler mastit oldum normal dogumdu enfeksiyon kapti dikislerim attı biride aramadı oğlum yogun bakimda yatti gittim geldi emzirdim orda oldum enfeksiyon biride gelip corba yapmadı en son geldigindede gene ogluyla kavga etti gitti benim sütüm kesildi zaten yorgunluktan uzuntuden gitmek uzereydi annem gelmedi beni hic sevmemiş diye aglamaktan en son oda gelince tamamen gitti bebeğim suanda 6 aylık ve mama kullaniyorum hep onlar yüzünden

ikonikadin Rabbim insanın içine merhamet versin başka birşey demiyorum

ikonikadin Allah yardımcın olsun canım çok kötü şeyler yaşamışsın. Ben senin yerinde olsam bana bunları yaşatanın 1 kuruşuna minnet etmem. Huzurunuz mutluluğunuz olduktan sonra her şey hallolur çıkın o evden ve bence iki tarafla da ya mesafeni koy ya da görüşme.