Oğlum 22 aylık yaklaşık 3 aydır gözünde arpacık var tedavi vs yaptık geçmiyor doktor geçmezse ameliyat önerdi olan var mı ya da nasıl gecer

ebra ben arpacık ameliyatı oldum bundan 7 yıl önce ameliyat esnasında uyuşturdukları için bişey hissetmedim ama sonradında çok canım yandı ertesi güne kadar göz bandı ile durdum sonraki süreçte damlalarla devam etti

• ebra bunu yanıtladı.

ebra küçücük yaa kuzum daha nasıl ameliyat olucak , Allah şifa versin kuzum

• ebra bunu yanıtladı.
      • ebra bunu beğendi.

Birkul1 yaa siz o yaşta dayanamıyorsunuz inşallah bizde ameliyata gerek kalmaz 😔

Ask_hosmus amin inşallah canım teşekkür ederim evet çok küçük çok korkuyorum ben de

ebra gözünün tam olarak neresinde fotoğraf atar mısın çok küçükse acımaz ama işte 2 yaşta çok küçük Rabbim şifa versin o kadar damla kullandım ben ameliyat olmayım geçer diye genede gecmedi

• ebra bunu yanıtladı.

ebra merak etmeyin çocuklara çok az sedasyon şurup verip bayıltıyorlar damar yoluyla anestezi vermelerine bile gerek kalmıyor aml çok kısa hiçbir ağrı sızı olmaz sedasyon kullanırlarsa max 3 saatte kendine gelir

• ebra bunu yanıtladı.

Birkul1 alt kısmında tam ucunda şuan uyuyor kapalıyken belli olmuyor

Susunbebekuyuyo anestezi dedi doktor bu da hiç istemediğimiz bir durum demişti bu yaştaki bebeklerde ondan korkuyorum biraz da

Birkul1 amin inşallah devamlı eli heryerde sonra gözüne vuruyor kaşıyor ondan da geçmiyor heralde

ebra anladım işlem daha korkusuz inanın şifa diliyorum çok geçmiş olsun

• ebra bunu yanıtladı.

ebra merhaba benim oğlumda da çıkmıştı 3 farklı doktora götürdük hem özele hem devlete hem çocuk doktoruna hem göz doktoruna damlalar kremler antibiyotikler ne varsa kullandıysak geçmedi bende göğsümdeki sütle pamukla masaj yapa yapa geçirdim doktora kalsa ameliyat edecekti sütünüz varsa sizde deneyin inşallah şifa olur

• ebra bunu yanıtladı.

kucukk hiç duymamıştım çok geçmiş olsun size de,inşallah teşekkür ederim deneyeceğim ☺️