HurremSultan Hsbcnnc Allah sana sabır versin kardeşim. Dilerim herseyi senin için güzel olur. Yarına kalır ama yarına kalmaz emin ol👍
rebullavanda Hsbcnnc çok acı çok Allah bildiği gibi yapsın onları. Teselli midir bilmem ama, gidecek kapısını çalacak bir baba evin var şükür sebebi…
Leyliiiiiii Hsbcnnc keşke bu konuda destek alabileceğin arkadaşın dostun felsn olsaydı ondan yardım isterdin en azından uzgunum senin adına Rabbım hakkınızda hayırlısını versin
Zoya Hsbcnnc ss almayı unutma ve güvendiğin birine yolla kayıtlı kalsin belki elinden telefonu alır ya da kırar
Hsbcnnc 2minnosannesi konuşmalardan anladığım kadarıyla bu kadın pavyonda çalışan birisi. Sevgili gibi konuşmuyorlar. Kocamın arkadaşları da bu kadını biliyorlar. Onlarında adı geçiyor konuşmalarda. Sanırım bunlar pavyonda tanışmışlar ve konuşuyorlar. Çünkü arkadaşları hep oralara girip çıkan tipler. Bunu da uydurmuşlar sanırım yazışmalardan anladığım kadarıyla
Miniminibirperi Hsbcnnc senin bir saçının telini bile haketmiyor eşin. Ben kötü bisey söylemek istemiyorum ama Allah görüyor. Bugün sizin rizkinizdan çalıp o orospuya uedirdigi yemek ikisininde boğazına dizilsin, helal etme bacım
lnr234 Canım gerçekten zor bi durum Allah sabır versin olan çocuklara oluyor ne diyeceğimi ne yazacağımı gerçekten bilmiyorum
mavi0 Hsbcnnc Allah yardımcın olsun inşallah ayakta dur iki çocuğun için. Çok pişman olacak ayaklarına kapanacak ama affetme sana bu travmayı yasatani
hsrtunlu Hsbcnnc neeeeeeeeeee kız git sende meze yap onları Allahım yaaa çok aşağılık bir iş yaptığı yaaa karaktersiz işte kendine ki eksiklik için aldatirmis insan gelde sövme dövme
husbandswifey Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum ne desem bilemedim evli insanın sosyal medyada çok dolananı makbul değil valla