Hsbcnnc canım eşinin telefonuna takip uygulaması indir bı yakınım aldatıldığını bu şekilde öğrendi tüm telefon görüşmeleri vs herşeyi öğrendi araştır indir ve belgele kopyala silinmesin kim olduğunu buluncada boşa öyle kocayı olmaz olsun..bı kere yapan bidaha yapar ay bu ne saygısızlık ya affetme asla d aldatıyor bak eminim burda yakında aldatıldım napicam postu açacağını seziyorum belli kuzum yapıyor belli ..salak yerine koymasın seni eminim ki bakımlı alımlı çok iyi kalpli bı kadınsın ama varya ortaya çıktığında sen nasıl kıymetli olucaksin çünkü aldatmak entrika işidir erkeğe göre aldatan kişiye göre diyeyim yani heyecan verir falan filan ama bı ortaya çıktı mı ne heyecanı kalır ne biseyi o zaman kıymete binersin ama değeri olmaz senin. İçin o yüzden lütfen aldanma sözlerine affetme derim takipte kal ortaya çıkar ve boşan.. üzgünüm güzel bişey diyemedim ama inşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah yanılıyorumdur..sevgini haketmeyen birisi için güzel bişey söyleyemeyeceğim ama eminim ki herkes kalbinin ekmeğini yer ve şunu unutma yaşadığın her acı keder sana biseyin öğretmenidir .. güçlü psikoloji böyle böyle kazanılıyor diye düşünüyorum evet çok travmalar yaşıyorsun ama zamanla eskiden seni mahfeden şeyler artık aklına bile gelmeyecek kadar değersiz oluyo sen başka bı varlık oluyosun sanki Allah yardımcın olsun bu yollardan bende geçtim çok üzücü…