Kızlar ben iki yıldır evliyim . Evlenmeden önce istemediğim biriyle sözlüydüm . Biraz zor kurtuldum baya psikolojikmen çöküşteydim o sıralar hep sacımı koparır oldum kökten değil ama böyle parmağıma sarıyorum ortadan veya uç kısımdan koparıyorum çok güzel simsiyah uzun ve düz saçım var boyle yaparak sacımı mahvettim . Kendime engel olamıyorum alışkanlık gibi kaldı şuan yazmaya başlamadan önce yine kopardım bir kaç tane 😣 napabilirim kurtulmak için bu durumdan her türlü öneriye açığım 🌸
Bir saç koparma meselesi..
- Düzenlendi
soulless Biz ne diyebilirizki canım? destek alman gerekiyor.Psikolojik bi durum
soulless koparmıcaksın bu kadar basit .. iradeni kullanmayı dene
soulless saçlarını sürekli topla yada balık sırtı ör koparıcak bişey eline gelmesin
Yasak_elma haklısın ne bileyim belki gitmeden bir yolu olur diye düşündüm. Teşekkür ederim
bitterdelisi24 çok denedim bi bakıyorum farkında olup olmadan elim oraya gitmiş daha çok zorlamam gerekiyor anlaşılan
Ask_hosmus inan topuz bile yapıyorum aradan cıkarıyorum birer tel iğrenç bir durum 🥺
soulless Trikotillomani bu hastalığın adı psikiyatriye gitmenizi öneririm
Kryasminee 😳 duymamıştım hiç bakalm olmasa gidecem mecburen
soulless başarırsın bence hersey kafada bitiyor nasıl alıstıysan öyle de vazgecebilirsin eminim
soulless unutana kadar yazma tak evde örtün
bitterdelisi24 inşallah canm sağolasın
HurremSultan mantıklı zaten normalde tesettürlüyüm evde hiç takmam ama vazgeçene kadar kullanıcam aklıma gelmemişti sağolasın
soulless insallah bırakırsın canım zor bir süreç Allah yardımcın olsun
HurremSultan amin canım çok teşekkür ederim ❤️