Nurtrhnx1 HurremSultan Bu işin tadı kaçtı Muhsin dedimm 😂 vermesen de vermee🤧 bende gizli içerim hhahahahah😂🤷🏻♂️
HurremSultan MedavikPastam öyle değil kız 😂😂 bu aralar libidom olmuş 😂😂 kocam neler etti neler hala bende tık yok en son googleden bakıyordu kadınlar neden boşlammaz diye😂 dedim emziriyorum uykusuz kalıyorum ondan asko senlik birsey yok 😵💫😵💫
Rouge Nurtrhnx1 askm ben takma tırnak hic kullanmıyorum maviydi ama o foto el fotosu degil ürün fotosu ben sadece elimi attım bildigin 3 kere biri kırmızıydı onu sadece cok eskiler bilir diger ikisi nude siz görmemişsinizdr hatta niceyle birlikte attık
Rouge HurremSultan googledem asla almam ben burda 3 kez elimin fotosunu attım ama ürün tutarken falan degil bildigin el post öyleydi cünkü biri kırmızıydı diger ikisi nude sizin dediginiz ürünü tutarken o da mavimsi grimsi bir tondu ama o bahsettigim el fotosu degil ay
HurremSultan Rouge yok aşkım el değildi işte Büşra ile ürün resmi atıyordunuz ya o zaman işte atmıştın hatta bulaniklastirmistin
Nurtrhnx1 Rouge ürünü tutarken o da mavimsi grimsi bir tondu ama o bahsettigim el fotosu degil Bende ondan bahsediyorum kuzum ama tırnaklar uzundu hatırladığım kadarıyla😚
Rouge HurremSultan işte ben elden bahsediyorum ürün tutarken ayrı elimi gostermiyorum orda amac ürün .bildigin oje ve el postları acılmıstı birini married acmıstı digerini niceyle attık yılbasıydı hatta ve en sonuncusu hatırlamıyorum ben onlardan bahsediyorum ve benim elimi attığım ürünü attıgım her fotomda arka plan aynı google olmasının imkanı yok beni niye boşuna cıldırtıyosun hep aynı arka plan 😂
HurremSultan Rouge aşkım goggleden aldın demedm ya 😂 askolsun yani senin elin ama el olarak atmadın hani ürünü göstermek için goggleye bakıyoruz ya bazen öyle değilse senin elin diye hatırlıyorum dedim
Sedaa Rouge ben hatırlıyorum canım, görmüştüm senin elini, arka planda hep aynıydı, 😂 hatta bir keresinde oje ile ilgili post açılmıştı sanırım, sen ellerini kolaj yapıp atmıştın, öyle hatırlıyorum, yanlış hatirlamiyorsam. Çok eskidendi ama.