kanalize sirinhatun-18 aynen beyzaların düğün davetiyesinin altında konuşmuştuk ama tanımıyorum seni boşver kimse ifşa olmasın 😁😁 zaten memleketten çıkalı 10 sene olmuş ailem orda işte 🤭🙂 yazdan yaza gelebiliyorum ancak
sirinhatun-18 HurremSultan avize kaldı bide aldıgım perdeyi beğenmedim fon alıcam ondan daha atmadım sjsj😂
kanalize sirinhatun-18 renkleri güzel olmuş ama tv ünitesiyle halının ben 2020 geliniyim 2021 ‘ de griler sporlar çıktı evi komple değiştiresim gelmişti chester kurbanı oldum neyseki halıyla koltuğun birini gri seçmişim
Sedaa Rouge ben hatırlıyorum canım, görmüştüm senin elini, arka planda hep aynıydı, 😂 hatta bir keresinde oje ile ilgili post açılmıştı sanırım, sen ellerini kolaj yapıp atmıştın, öyle hatırlıyorum, yanlış hatirlamiyorsam. Çok eskidendi ama.
Rouge Sedaa heeehhhh hafızanı öperim ya 😂😍evet birkac fotoğraf birlestirmiştim galiba dogru nasıl hatırladın ya 🤩arka planı da bilerek aynı yerde cekiyorum hep 🥲
Sedaa kanalize ben 2017 de evlendim. Benim zamanımda pembeler maviler modaydı, bende oturma odasına mavi koltuk, salona da vizon ve pembe koltuk almiştım. Spor model. Şuan kimin evine gitsem hep gri 😂😂 kendi evime gelince içim açılıyor, griden tiksintim. İyi ki almamişım, ben renkli seviyorum 😂
kanalize sirinhatun-18 kesinlikle hiç sıkılmayacağım bir renk niye herşeyi gri almadım salonda bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa düz alırdım chester değil o ara modaydı gaza gelmiştim benden sonra evlenenler daha güzel ev dizdi benimki aceleye geldi
sirinhatun-18 kanalize zaman geçtikçe neler neler çıkıyor bide aklına onları koyduysan illa olucak diye o kafayla almışsındır insan sonradan pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor
kanalize sirinhatun-18 evet ilk dikkatimi çeken o oldu çok hoş, benim varya beğendiğim modellerle seçtiğim modelin hiçç alakası yok üç günde ev dizdik sorunlar problemler kv küstü ben seçmiyorum beni götürmediniz diye hep bir baskı falan dedim lanet olsun biran önce olsun bitsin pat pat almışım herşeyi halımla koltuğun biri gri de diğer koltuk kiremit rengi çok gözüme batıyor onu kaplatcam ileride
sirinhatun-18 Sedaa ya herkesin zevki farklı işte ben sadelik severim gri siyah beyaz pembe Mavi mor bana uymuyor 😂
kanalize Sedaa ahahah bir ara tozpembeler maviler modaydı gerçekten beyaz country yatak odası falan 🤭🤭 işte kimisi seviyor kimisi de sevmiyor griyi benim evimde bohem tarzı ahşap kiremit ve açık gri postta göründüğü gibi ama kendi evin başka tabi
sirinhatun-18 kanalize kv ne karışıyor ki kendisi mi oturacak evde sanki nefret ediyorum her boka karışan insanlardan sende tabi yeter bitsin kafasıyla onlara göre aldın
Sedaa kanalize ben de country yatak odası istemiştim de eşim cok pahalı diye almamıştı 😂😂 ben ahşap sevmiyorum ya, evim de her yer bembeyaz, dolaplar mobilyalar sehpalar. Sadece koltuklarım renkli benim 😂 tekli koltuklarım tozpembe, diğer ikisi vizon rengi. Oturma odasında ki koltuklarım da açık mavi renkte ama yıprandı baya cocuklardan dolayı, bende ileride kumaşını değiştiricem. Birde koltugun kol kısmı beyaz deri, oraya da kumaş yaptırıcam. Cocuklar dişleye dişleye deriyi yırttılar 🤣🤣
kanalize sirinhatun-18 ilk geliniydim acemiliğini bende çıkardı herşeye küstü herşeye karıştı yapıları böyle duramıyorlar sorsan ben karışmadım etmedim der 😵💫 demen gibi bende uzatamadım şöyle rahat bir seçemedim buna da şükür napalım 🙂
sirinhatun-18 kanalize bi yanda sıfır aşko ikinci el aldırmamışlar düşünsene sıfır yerine ikinci el neyse ilerleyen zaman da değiştirsn kendine göre alırsın sende yapacak bişey yok karışmasa olmuyorlar zaten
kanalize Sedaa kızz beyazı ileride bebek çizer vs çabuk yıpranır diye düşünmemiştim koltuğu dişlemek de iyiymiş herkesin aklına gelmez 🤣🤣öyle deme ahşap pinterest evleri moda şimdi 🙈🙈 güzel yanı tozu lekeyi hiç belli etmiyor