HurremSultan canım her çocuk bir değil tabiki, ne kadar anne baba eğitse de çevrenin de etkisi oluyor bazen. Bir cocuğa anne baba haricinde baska kişi daha çok sevgi verip her istedigini yapıyorsa, cocuk nasıl olsa bana bakan var, her istedigim alınıyor diye şımarabilir. O yüzden cocuk eğitiminde anne babadan başka kişi karışmamalı, buna izin vermemelisiniz. Biz nereye gidersek hep birlikte gidiyoruz. Hiç cocuklardan ayrı gezmiyoruz, sadece eşimle bazen başbaşa kalmak istediğimizde görümceme bırakıyoruz 2-3 saatliğine o kadar. Cocuklara onu yapma ,bunu elleme diye kızarak değil de, onu yaparsan şöyle olur, bunu yaparsan böyle olur diye konuşarak bilgilendirmeliyiz. Ben cocuklarima 1 yaşından beri böyle konusuyorum, tabi ki benim cocuklarimin da şımardıkları zaman oluyor, ama o zamanlar hiç yüzlerine bakmiyorum. Ben bakmayinca yanima geliyorlar konuşmak icin, ben cok üzüldüm, siz beni cok üzdünüz diyorum, hic ilgilenmiyorum. Anne diye ağlasa bile bakmiyorum. Bi zaman sonra yanima gelip sarılıyorlar, sonra ben ne dersem yapıyorlar. Koltuğa oturun kalkmayın size süprizim var desem 2 saat o koltuktan kalkmaz benim cocuklar 😂