Bu sayfadan alışveriş yapan
Bu sayfanın normal kıyafet sayfasından alışveriş yapıyorum ben gayet güvenilir hiç sorun yaşamadım
idilbozkurt96 evet onu da gördüm bir deniyeyim ama sadece internet sitesinden sipariş alıyoruz diyor öyle mi
- Düzenlendi
Bu sayfadan dört kez aldım piyasaya göre çok uygun elbiseler var ama normal kiyafet memnunum ve güvenilir iade vs de yaptığım oldu iki kere ikincisinde param bir tık geç yattı o da yogunlukltan dendi özür dilendi sıkıntı yaşamadım
Kargo ücretleri çok oluyor kapıda ödemede bu site nasıl ödeniyor kart ilemi
LAVINIA__ of siyaha bayıldım harika 😍
- Düzenlendi
LAVINIA__ siteye baktm şikayet varda fazla şikayet de yok denemek için 2 adet normal toparlayıcı sütyen sipariş veridm tanesi 80 TL eğer güzel gelirse sana o kadar dua ederim ki kullandığım toparlayıcı sütyen 1350 TL olmuş alamıyorum da 😂 çok zarara girmemek için çnce ucuz birşey sipariş ettim 1 saat içinde kargoya verildi diye mail geldi. Sorunsuz güzel gelirse tesettür kıyafetleri de beğendim kargo 3O TL
rumi21 kapıda ödeme var kargo 30 TL kapıda ödeme + 15 TL ekleniyor
TombulHatun çok ya kapıda ödemeli kartla olunca kargo ücreti yok die biliyom
rumi21 hayır var 30 TL ben sipariş verdim kartla kargo aldı
TombulHatun o attığım Victoria nın simli takımını beğendim bende reklamlardan o şekilde girdim. Bazıları sitede bitmiş ama ne bulursak kâr gibi düşündüm herşey ateş pahasına artık 😂😂 bir bak bakalım seninki gelirse bende direk alıcam birbirimize dua ederiz o zaman 😂😂😂
LAVINIA__ hemen kargoya verildi çok şaşırdım cumaya kadar gelir sanırım ben ubutursam bana hatırlat kargoyu haber vereyim 😆
TombulHatun olur tekrar yazarım posta
TombulHatun Bende girdim baktım da çok güzeler iki tane sipariş verdim 😁🤷🏻♂️
Nurtrhnx1 inşallah güzel gelir kargolar 😂
TombulHatun Aminnn😚
TombulHatun kız tombiş hatun😝 geldi mi kargon