LAVINIA__ bugün geldi eşimin işyerine vermiştim akşam deneyeceğim aklımda 😂😂
Bu sayfadan alışveriş yapan
idilbozkurt96 link verir misiniz yada sayfanın Ekran fotosunu
TombulHatun sayfa link yada ekran fotosu atar mısın bnde alacam
Avakadobuu https://www.feminenmoda.com/
Hemen alma istersen akşam ben eve gideyim bi kalitesine doğru ürün geldimi bakayım buraya yazacağım kötüyse birimiz yanalım 😂😂😂
TombulHatun merak ettim bu kadar uyguna nasıl bı site diie sen akşam dene bize haber et ☺️🤣😂
Avakadobuu ben gecelik almadm ama sütyen aldım kazıklanırsam çok girmesin dedim kargo doğru geliyo mu kalitesi nasıl denemek için bunu beğenirsem gecelik de alırım 😂 Ben seneler önce sefamerveyi de hep ucuz ucuz başörtü alarak denemiştim senelerdir daimi müşterisiyim 😂😂
TombulHatun hadi bakalım bekliyoruz heyecanla
TombulHatun denedin mi cnm nasıl memnun kaldın mi
Avakadobuu kız eve gidemedim vallahi işteyim hala mesai çıktı başıma gece de olsa yazacağım mutlaka
TombulHatun kolay gelsin sana cnm artık ne zaman müsait olursan
TombulHatun Aşkım baktınmıı ürün nasıl?
Nurtrhnx1 hala işteyim desem 😂 eşim geliyo vallahi arabaya biner binmez açacağım kargoyu 😂
LAVINIA__ Avakadobuu Nurtrhnx1 kızlarr renkleri malları çok iyi toparlayıcolık konusunda 1500 TLik sütyenle kıyaslama yapamıyorum tabi ama yine de güzel toparladı beğendim benden tam ouan aldı
TombulHatun ayyy tamam tamam o beğendiğim simli Victoria sütyen takımını alıcam stok bulursam tabi ❤️ teşekkür ederim bu arada 🧚🏼♀️
LAVINIA__ ne demek bende yeni şeyler bakayım beni 1500 vermekten kurtardn
TombulHatun teşekkürler cnm güle güle kullan bnde bakacam şimdi bişeyler almak istiyorum
TombulHatun Ay süperr😚