Merhabalar herkese 👋
Yakın zamanda taşınacağım ve perde arayışındayım. Tül perde, sade bir şekilde istiyorum. Ama binanin hemen karşısında başka bir bina var. Tül perde kullananlar, nasıl yapıyorsunuz?

Kalpkalbe sade önermem muhakkak desenli al evin içi görünüyor yoksa aşkım. Benimkiler de desenli ama bende sade isterdim😜 mahremiyet dolayısı ile desenli aldim😵‍💫😵‍💫 ben evim yüksek olsa perde bile takmam😁

HurremSultan ya işte benimkide yüksek giriş. Şuan ki evimde desenli kullanıyorum. Yine sade istemiştim ama annemlerden dolayı desenli almıştık. Bu sefer istediğim olsun derken evin katı, çevresi buna müsade etmiyor gibi. ☹️
      Desenli olsada güneşlik gerekiyor gerçi. Sizde öyle değil mi

Kalpkalbe akşam zaten çekiyorum aşkım güneşliği ama gündüz de eğer perde inç olursa karşıdan görünüyor malesef. Az önce kedimi. Attım mesela bak. Orda perdem görünüyor

Kalpkalbe bende desenli kullanıyorum, karşımızda bina var o tarafın hiç güneşliğini açmıyorum, çünkü evde açık saçık giyiniyorum sevmem biri beni gözetlesin, bide eşim kıskanç herif 😂😂 eşinin perde kapatma huyu varsa sade al 😂 zaten kapatıcak güneşliği o yüzden istediğin gibi al 😂😂

Kalpkalbe benim bı tanesi kapalı sürekli , bende tesettürlüyüm o yüzden kapalı 😂 ben valla bilemedim hangisini alsan 😂

Ask_hosmus bendeeee 😭en son dışardan gözükmeyen cama yapıştırılan filmi araştırdım. Çok mantıklı geldi bana ama kim bilir ne kadar kaliteli olur

Kalpkalbe tatlım benim annem perde dikişi yapıyor eğer sık pile tok kumaş alırsan içeri falan görünmez ama paraya kıy sık pile diktir öyle keten perde Grek kumaş vs kurtarmaz şöyle sık desenleri olan çizgili perdeler vb. var onlardan bak