kanalize Askkadini evlenmeden önce kadın doğum cerrahi ve plastik cerrahi hemşiresiydim şu an ara verdim
kanalize Bsrkaya o kadar gördüm yabancılar da dahil beyaz hiç görmedim bende öyle düşünüyorum biraz da genetik biz Türklerin esmer bir yapısı var
kanalize Bsrkaya yada gerçekten beyaz tenlilerinki öyledir bilemiyorum 🤭 ama beyazlatıcı krem rengini açmaya başlamıştı bende
Yasak_elma HurremSultan Ben merak ettim hep birde sonrdan erkek olanlarınıkinide merak ediyorum çünkü bi düğme varmış o şekilde kalkıyormuş bazılarını kide hep erekte halindeymiş öyle kalmısı gerekmiş gözümde canlandıramadım oyüzden merak ediyorum😳 MedavikPastam
Edo Yasak_elma ahahah ben penis protezi takılı bir hasta gördüm cerrahi hemşiresi olarak çalıştığım dönem sonda taktırmak için gelmişti , amca gençken penisini kırmış ve sürekli erekte halde duruyordu biz şok ahahahajaş
Yasak_elma MedavikPastam Bence bembeyaz pıtığı olan yoktur illaki teninden 1 2 ton koyudur illaki.Bemyaz olanlarınkide ya krem kullanıyorur yada lazerle actırmistır rengini inanmam baska türlü
Nurtrhnx1 Yasak_elma Evet katılıyorum ben mesela beyazım tenimden Bi ton koyu. Bide hiçbir şey kullanmadım . Hata bikini bölgemi bile jiletle alan insanımm🤭🤷🏻♂️
Yasak_elma MedavikPastam Bide ben hep şunu merak etmişimdir.Gaylar hep arkadan veriyorya mecburen onların kıç deliği genişlemişmidir?genislemişse kakalarını nasıl tutuyorlardır?🙊🙈
Bsrkaya Yasak_elma Kizz o zaman gaylar orgazm olamiyor. Ya da boşalamiyor bunuda merak ediyorum 😅 bı insan bunu kendisine neden yaparr ayyy yok ki bı gay arkadaşımız sorguya çekelim 😅😅
Yasak_elma Bsrkaya kız gayda olsa yaradılıs olarak bi erkek erkekler organzm olmazki zaten🤷♀️ kadınlara özgüdür organzm.Gay bi arkadaşım olmasını istemem zaten abovv 🙈
Bsrkaya Yasak_elma yani toplu olarak söyledim hem boşalma dedim hemde orgazm çünkü erkekden dönme kızdan dönme içinde geçerli 😅
Yasak_elma Bsrkaya Hmm sen translar icinde söyledun anladım canım😊Bende merak ediyorum trans erkekler normal erkek gibi tras kadınlar normal kadın gibi zevk alıyorlarmıdır diye🤔😉Birde oralarını merak ediyorum nasıl göründüklerini