sadbarbie MedavikPastam hiç öyle olmadı ama HurremSultan dediği gibi erkekten kıza , kızdan da erkeğe dönenlerin kini merak etmişimdir . Birde gay lar nasıl zevk alıyor acaba yaaa 😂😂 yada nasıl oluyor
310323 Bsrkaya beyazlatma diye bişey yok kilodan terden jilet ağda bunlar hep kararma sebebi birazda trenle alakalı tabii
kanalize Askkadini evlenmeden önce kadın doğum cerrahi ve plastik cerrahi hemşiresiydim şu an ara verdim
kanalize Bsrkaya o kadar gördüm yabancılar da dahil beyaz hiç görmedim bende öyle düşünüyorum biraz da genetik biz Türklerin esmer bir yapısı var
kanalize Bsrkaya yada gerçekten beyaz tenlilerinki öyledir bilemiyorum 🤭 ama beyazlatıcı krem rengini açmaya başlamıştı bende
Yasak_elma HurremSultan Ben merak ettim hep birde sonrdan erkek olanlarınıkinide merak ediyorum çünkü bi düğme varmış o şekilde kalkıyormuş bazılarını kide hep erekte halindeymiş öyle kalmısı gerekmiş gözümde canlandıramadım oyüzden merak ediyorum😳 MedavikPastam
Edo Yasak_elma ahahah ben penis protezi takılı bir hasta gördüm cerrahi hemşiresi olarak çalıştığım dönem sonda taktırmak için gelmişti , amca gençken penisini kırmış ve sürekli erekte halde duruyordu biz şok ahahahajaş
Yasak_elma MedavikPastam Bence bembeyaz pıtığı olan yoktur illaki teninden 1 2 ton koyudur illaki.Bemyaz olanlarınkide ya krem kullanıyorur yada lazerle actırmistır rengini inanmam baska türlü
Nurtrhnx1 Yasak_elma Evet katılıyorum ben mesela beyazım tenimden Bi ton koyu. Bide hiçbir şey kullanmadım . Hata bikini bölgemi bile jiletle alan insanımm🤭🤷🏻♂️
Yasak_elma MedavikPastam Bide ben hep şunu merak etmişimdir.Gaylar hep arkadan veriyorya mecburen onların kıç deliği genişlemişmidir?genislemişse kakalarını nasıl tutuyorlardır?🙊🙈
Bsrkaya Yasak_elma Kizz o zaman gaylar orgazm olamiyor. Ya da boşalamiyor bunuda merak ediyorum 😅 bı insan bunu kendisine neden yaparr ayyy yok ki bı gay arkadaşımız sorguya çekelim 😅😅