Kızlaar saçımı boyatmayı düşünüyorum eşim askerden gelicek böyle daha farklı bi stil yapasım var bu arada 6 aylık bir oğlum var emziriyorum emzirirken saç boyamak hakkında 0 bilgi😏 bilgisi olan yazabilir mii😘🥰
Bir iki şey daha sormak isterim saçlarım kıvırcık orta uzunlukta yani ne kısa ne uzun ama baya bir kıvırcığım 🥴🥴 ombre yaptırmayı düşünüyorum saç rengim şuan siyah kumral arası bir renk yani dibim kendi saçım simsiyah uçlarımda 2 sene önceki boya akıntısı var kahvemsi gibi..
ombre olarak yaptırmak istediğim saç ise gece mavisi gri platin sarısı gibi renk karışımı istiyorum sizce nasıl bir fikir🙄☺
Vee en son olarak bir soru daha saçım doğumdan sonra çok kepeklendi ve çok dökülüyor dp şampuan kullanıyordum bioblasa döndüm ama yok düzeltemedim sirke denedim ama yinede olmadı nasıl geçer.. Yardımcı olur musunuz ♥♥

ayyynoluyonoluyo emzirdigin icin ve yeni dogum yaptigin ocin sac dökülmesi normal benimde sacim asiri dokuluyodu doktor normal dedi bebegim 7 aylik daha yeni azaldi biraz dokulmesi sac konusunda bi fikir veremiycem cnm bende boyatmak isterdim ama sonsac boyama vakasindan sonra korkuyorum sari gulyabaniye dönmüştüm 😅😅

Nurtrhnx1 ya kendimi yavas yavas bebek konusunda olumlamaya başlıyorum böyle 1-2 seneye sonra hamilelikle ilgili bisey okuyorum degil 2 sene hic istemiyorum cocukla ilgili tek güzel sey yazmıyor kimse anlatıyorlar anlatıyorlar en sonunda ama olsun annelik cok güzel duygu herkes anne olmalı diyorlar😂🥲hadi gogusler çatlaklar uykusuzluk goz morlugu vs sac da mı ya sac da mıı

Askokuskom ciddi olamazsınız ya😭😭benim bakımla dökülmenin önüne gecme yöntemlerim var sacımı çözdüm artık ama hormonel olunca o ayrı işte

Rouge sonuçta bebek vitaminlerini emiyor o emdiği vitaminleri yerine koyman lazım. Benimde dökülüyor ama ben takviye almadım dökülmesi normal. Hamile iken epey gurlesiyor canlı ve parlak oluyor. Tırnakların yüzün çok guzellesiyorsun. Ama doğumdan sonra epey yorgun düşüyor vücut. İşte burda takviye alırsan hiç bir şey olmuyor. Benim ark kullanıyor kız eskisinden güzel oldu

etoile mantıklı geldi sen anlatınca 🥰önce bakım konusunda kendimi ikna etmem lazım sonra bu olaya sıcak bakmam herseyi göze almam lazım en son da bebek ve hamilelikle ilgili herseyi ama herseyi öğrenmem lazım hic bisey bilmiyorum,kursa gitmem lazım cünkü bebek tutamam bile 2 seneye hazır olurum planlarıma göre

Rouge Annelik cok özel ve kutsal bir duygu bende cok dert ederdim hamile olduğumu öğrenince ay çatlağım olucak ay saçım dökülücek diye ama içerde büyüyen minik bir canımın olduğunu farkettim o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil dedim şuan kızım 1 buçuk yaşında ve bana o kadar güzel izler bıraktı ki baktıkça şükür ediyorum rabbime karın bölgem bacaklarım çatlak çatladı sezeryan göbeğim kaldı saç dökülmelerim yıpranmalarım oldu ama en güzeli yavrum sağlıklıydı bedenime en güzel izi bıraktı bana 🥹dert etme bence hiçbirşeyi evladın sağlıklı olsun gerisi boş gerçekten

Rouge Aşkım şöyle benim hamilelikte saçım maşallah diyeyim baya baya uzadı hiç dökülmedi🤸 . Ama doğumdan sonra 6 aya kadar çok fena döküldü yalan yok 🤧 şimdilerde başladı dökülmelere bide bende kansızlık çok var ondanda olabilir.

sirinhatun-18 sende benim gibi bu konudan uzak mıydın bu kadar planlı mı oldu cocuk ve nasıl karar verdin🙃ben hic istemiyorum ama eşim cok güzel baba olucak annem kayınvalidem cok iyi anneanne babaanne olucaklar ondan eminim ve bu duyguyu tatma hakları var birde onlarda bebek yok ya ölüyorlar bebek için ilk torun birde olursa ve bana da yakınlar annemler ve kv zaten özellikle böyle planladık daha dogrusu annem planladı biliyorum ki ben dogum yapsam da uyuyabilicem herseyi yapabilicem hic bisey degişmicek sadece bedenen istemiyorum sanki hazır degilim test et kendini dediler edicem kurs falan bakalım yapabilecek miyim belki öyle yenerim 2-3 seneye kadar