Rouge ya şöyle diyim istiyordum ama bu kadar erken degil ilerleyen zamanlarda olmasını isterdim 26 27 falan ama rabbim uygun gördü ve verdi banada şükür etmek kaldı eşim cok istiyordu baba olmak en büyük hayali buydu heleki bir kız babası olmak rabbim gönlüne göre verdi defalarca denememize rağmen tutmadı kaynanamın evine geldik geldiğimiz ilk gece hamile kaldım ve 13 Eylül de ise hamile olduğumu öğrendim tam 1 aylık ilk başta dert ettim vücudum bozulucak göbeğim çıkacak vs çatlak oluşucak diye cok dert ettim kullanmadığım krem vs kalmadı ama vücut işte çatlamaya meyili her ne kullanırsam kullanayım genede çatladı etti yapacak bişey yok diyip sustum evladım sağ olsunda sağlıklı olsunda gerisini eritirim lazere gider çatlakları yok ederim dedim bende vücuduma cok önem veren biriydim haylada öyleyim anne olduktan sonra sadece biraz yavaşlıyorsun o kadar☺️Tabiki bedensel olarak değişiklik olucak dünyaya bir can getiriyorsun içinde büyütüyorsun 9 ay boyunca acısıyla tatlısıyla herşeyini cekiyorsun saç dökülmesi de olucak avuç avuç çatlaklar da oluşucak hormon degişikligide yaşayacaksın daha bürsürü şey dedigim gibi evladın icin değer biliyormusun hamile kalınca anlayacaksın bunu