lnr234 Minnakelifim philipsi öneriyorlar canım etrafındakiler onu kullanıyor bana da almak bi türlü nasıp olmadı
Buzlulimonatam Minnakelifim bende dyson kullanıyorum ama güzel de bilmiyorum benim beklentimi karşılamadı o kadar hani aman aman bi süpürge değil bence
kanalize Minnakelifim dyson bence ama bütçe meselesi sadece süpürge için fiyatı bir tık yüksek, bende philips 8049 modeli var gayet güzel 😊
Askokuskom belladonna phlips hangi modeli kullanıyor anneniz acaba bende almayı düşünüyorum da dyson biraz tuzlu🫠
belladonna Askokuskom kırmızı bir modeli vardı onu kullanıyor çok memnun ben gittiğimde bende kullanıyorum güzel bir ürün
Esmerkiz Buzlulimonatam dimi ama bedava verseler gine alıp kullanmam. Köşeleri yeterli çekmiyor rahat dönderemiyosun yatak koltuk altlarında, yalandan süpürüyor gübürleri oraya buraya savuruyor🤣🤣🤣bolca bağırıyor bide😂😂😂😂benlik birşey diyil…
Buzlulimonatam Esmerkiz ay evet yaşa çok yaşa emi gerçekten öyle çok övdüler diye v15 aldım ama yok yani istediğim gibi yapmıyor hatta kullanmıyorum öyle evin köşesinde asılı her gün yine kablolu süpürgemle devam ediyorum onu sadece gırgır niyetine kullanıyorum 😂
demka Minnakelifim Philip speed Pro Mac kullanıyorum tavsiye ederim kablolu süpürgeyi açmıyorum aldığımdan beri
zarifhanim Minnakelifim Bence en iyisi Dyson 🥲 ama hayallerde kaldığı için daha makul Philips FC6724/01 Speedpro süpürge öneririm. İkizim kullanıyor, beraber araştırıp seçtik. Her gün süpürse dahi toz haznesinde gördükleri dyson kadar mutlu ediyormuş. 🤌🏻