ikiprensmom Kızlar daha kırkım çıkmadı 29 günlüğüz ama hala kanama devam ediyor bir kesiliyor bir başlıyor kırkım çıkmadan bitermi bitsin artik ya zaten adamla yandık kavruluyoruz birde devam ederse eyvah eyvah
Eskobar ikiprensmom 6 haftadan sonra kanama olsada ilişki olabiliyor zaten leke leke olur devam etsede muhtemelen benimde fazla sürmüştü Ama sen yinede prezervatif kullan herhangi bir enfeksiyona karşı
LAVINIA__ ikiprensmom benimde bir ay sonunda bitmeye yakındı birden adet oldum gibi tekrar oldum sonra nerdeyse 2 aya kadar az az geldi
amancanim ikiprensmom kırk çıkana kadar beklemelisiniz kırk sayısı çok önemli rahim daha toparlanamadi vücut daha toparlanamadi kırk gün mühlet verilmiş buna uymak güzellik getirir. Benim 55 günde bitmişti 60 günde hazır hissetmiştim ilk oluyor gibi zor geçmişti acele etmemelisiniz 👍
ikiprensmom 2minnosannesi ay etme eyleme benim ilk dogumumda 28 gün sürdü sonra leke gelmeye başladı bitti ama bitip bitip tekrar başlıyor anlamadım bu dogumumda
ayyynoluyonoluyo Bnm 1.5 ay sürmüştü bitmişti tekrar başlamıştı tam 40. Gün bitmişti şuan 5 aylığız ilk adetini oldum şükürler olsun. 🤣