Yasak_elma Blondie Bi paran yoksa birde sağlığın yoksa o hayat çekilmez ben arkadaş ben bunu anladım🤕😀Aşk maşk sonradan gelir
TombulHatun Yasak_elma kız öyle deme çok zenginsin yatların katların var ama kocan seni sevmiyo ilgi göstermiyo sadece para veriyor nasıl mutlu olacaksın o evlilikte sevgisizlik kadar kötü birşey yok bence insan sevdiğiyle herşeyin üstesinden gelir
Yasak_elma TombulHatun Doğru haklısın haksız demiyorum ama fakirkende sevmeyen sevmiyor bence.Eşimle aramız iki gün iyiken 1 gün limoni oluyor şuan öyke mesela😏Bazen cok yorulduğumu hissediyorum.iki cocuk var ikiside zor çocuklar canları sağolsun herseyden önce.Oglum ilkokula başladı sürekli onunla ilgileniyorum.Göturup getiriyorum dersleri vs.cok yoruluyorum artık nebileyim😕
TombulHatun Yasak_elma sen yorulmuşsn sadece sonuçta bu adamlarla evlenirken de yatları katları yoktu bilerek severek evlendik tabi ki bir evimiz olsa çok daha güzel olur ama sağlıklı olun yuvanızda huzur olsun gerisi için Allah büyül
daldakifindik A1L2 ya kocamı çok seviyorum ben bir ev bir arabaya ve altına anca babayı veririm 😂 zaten maddiyatımız iyi bana kocam verir evi arabayı zamanla 😂 ya yalı bile verse vermek istemem kocamı 🥹 elim ayağım arkadaşım dostum herşeyim o benim 🫶
Sevde_20 Angellove2010 vermem tabii çayırda buldum seni ellere vermem seni şaka Maka internetten tanıştık ama çok seviyorum o beni buldu iyi ki ..❣️ zor zamanlarda geçirdik ama genel olarak huyu iyi bı eşim var çok şükür o yüzden vermeeeeem isterlerse külçe külçe altın versinler o benim kalbimin ritmi ..🥰🥰
TombulHatun Turuncupati eğer sen çalışmıyor evdeysen yine idare edilebilir bir durum ben çalıştığm için hiç istemedim hiç göremeyecektik birbirimizi neredeyse
A1L2 Okadar yoğun olduki şu üç gün kimseye dönemedimmm yorumlara yetişemiyorum 😂😂😂 veren verdi benim gibi ama şöylr tabi bir baba olarak vermem ama eş olarak veririm valla bazen beni çook yoruyor anacı kocam 😂😂😂 gitsin altına değişirimm 😂😂😂😂❤️❤️
TombulHatun HurremSultan Deme öyle deme kızıdrmıştır sadece seni sinirin geçince kocamda kocam dersin ama 😂
HurremSultan TombulHatun ahahah sordum az önce ne vercem karımı lan diyo😂😂 gavat mıymış dbbxgx dedim ama çok para vercekler yok istemem diyor ahahahhah ben seni veririm ama diyemedim hahahahah
TombulHatun HurremSultan Hepsi okey de bu devir de bol para inşallah diyelim bir maaşla olacak iş değil babadan dededen bir şey kalmalı bize başka türlü olmuyo 😂
HurremSultan TombulHatun he vala kizzz napalim idare ediyoruz bizde 😥 cidden eşime üzülüyorum bazen çok stres yapıyor para kazanmak çok zor 🤧
TombulHatun HurremSultan biz 2 kişi olduğumuz halde zor çok şükür yok diyemem Allah olanı da alır ama ben çalışmasam boku yemişiz resmen