zeybikk inci ipe ilişkiler YouTube kanalina bakmalisin bende birinden girdum etkilendim gerçekten

Askkadini ben baktım merak ettim de o ne kız yok boğaz orgazmı anal orgazmı enerji orgazmı falan yazıyor insan boğazından nasıl zevk alıp orgazm olucak 😂😂😂 hadi analı anlarım bı şekilde ama boğaz orgazmı ne 😂😂😂😂

zeybikk cilve konusunda üstüme yoktur dkddk ama nasıl anlatılır ki yani sen cinsellik acısından soruyorsan bazen taktik yaparım bazen sözcüklerle kadınsılıgımla ama en en önemlisi onu kovalamam bu izlenimi vermem asırı eglenceli komik yapım var bu da onu etkiler mesela diyelim ki tv izliyor oyun oynuyor ben o an ilgi istiyorum cinsellik yada baska bisey direk giderim yanına kedi gibi yüzüyle oynarım baktım olmuyor kafamı telefonun onune koyarım güler alnımı öper anlar yada tv izliyor cok ciddi önüne gecerim yastıkla kapatırım o gelir hemen zaten hatta bazen kosuyorum direk kapıyorum onu bir sarılıyorum bir sarsıyorum krize giriyor dkdkdk eger olay cinsellikse prezervatifi alırım kapıdan gösteririm anlar yine gecelikle önüne gecerim anlar bizde kapı sesi geldiginde ben koşarım atlarım kucağına sonra hop geri asagı inerim ama bazı zamanlar bacaklarımı sıkıyorum bırakmıyorum kulağına sessiz cilveli bir tonla ama bugün inmek istemiyorum derim o beni yerime götürür dkdkd bazı sabahlar boynuna gömülür öperim yavaş yavaş uyanır bedenine dokunurum nazik nazik hemen uyarılır zaten. bazen sey diyorum kendisi patron ama telefonu alıyorum uyandırıyorum askım bugün patronuna işe gec gidicegini söyledim diyorum hmm niye diye sırıtır anlar böyle böyle cok sey var bazen de basit bir sözcüktür yani

Rouge hahah çok iyi gerçekten 😄 bnde bu söylediklerinin çoğunu yapıyorum taktikler için sağol

zeybikk odun kocam bende cilve falan bırakmadı kafa göz dalıyoruz fıkfık yapmaya 🤦🏻‍♀️

Rouge kız kovalamama izlenimini nasıl veriyorsun bende kovaliyormuş gibi gözükmek istemiyorum

mca kovalamıyorum dkdkd yani ben kendim odaklıyım hep öyle biriydim bu da bizi saglam tutan seylerden biri.kendime bakarım vakit ayırırım sanki sevgili gibiyim hani kadınlar kocamın yemegiydi camasırıydı sürekli sadece onlar odaklı olurlar ya ben öyle davranmıyorum neseliyim egleniyorum surat falan asla yapmıyorum evlendik ben artık ev ve sen odaklıyım algısını yaratmıyorum öyle degil cünkü .yada işte eve gel evde kal benimle vakit gecir benim senden başka kimsem yok benimle ilgilen triplerne asla girmem o an ilgi istiyorsam gider ilgi alırım ama sürekli pesinde degilim ve sürekli benimle olsun pesimde olsun kafasında da degilim o yüzden o sürekli pesimde ve ilgilidir

Rouge güzelmis uyguladığın tarife ve çok da mantıklı deneyeceğim bu şekil 🤩🥰

Rouge bilmiyorum ya tutamıyorum kendimi sen kadar :( ama tutmam lazım :(

superisi_ hersey sende bitiyor kendi kıymetini mutluluğunu bildigin zaman bunuda herkese aktardıgın zaman hersey yolunda gidicek

Hayalet14 cilve nasıl anlatılır ne mesela tavla mı atalım? karsı tarafa direk düz söylemektense nazlı kadınsı hareketlerinle belli ettigin hersey cilvedir bana göre buna günlük hayatından da ornek verebilirsin eşinle özel zamanından da ekmek aldırmaya götürmek bile cilveli olabilir. senin için nedir?buyur..

Rouge kesinlikle katılıyorum sana bebeğim mesela benim çevrem de çok var eşleri kendisiyle sohbet etsin diye konuşan eden ben asla benimle sohbet et diye konuşmamışımdır aksine o hep bana der işte gel yanıma otur sohbet edelim çok sever ama ne zaman ki ben istesem işte o zaman beni umursamıyor sanki ona mecburmuşum gibi ve ben kendime zaman ayırmaya bayılıyorum mesela yatak odasında yakılırım sürekli eşim hep arkamda dolanır nerdesin içeri gel yanıma otur falan diğer türlü erkekler sanki kendilerine muhtaçmışız gibi davranıyorlar ve tınlamıyorlar