Susunbebekuyuyo bişey söylemek istiyorum yanlış anlamazsanız. Böyle saplantılı erkekler genelde bi bok yemiş erkeklerin başının altından çıkıyor. Evden işe işten eve diye size baskı kurmuşsa, arkadaşlık kurmanızı istememişse zaten kendi pisliklerini bildiği için yapmış. Bu kafadaki erkekleri çok iyi biliyorum. Evde bi köşede kendine bağlı, sadık bir kadın olsun elinin altında, kendi her haltı yesin. İlişkiniz zaten toksikmiş, üstüne bir de aldatma ooh. Allaha bin şükür ki evlenmemişsiniz. Onunki sevgi değil hastalıkmış.
Ama gelelim eşime.. bizimki öyle saplantılı, hastalıklı değildi. Diyorum ya beni sevdiğini biliyodum ama her şeyi içinde yaşamış meğersem. Öyle gülle isim yazmalar, şiirler, şarkılar görmedim ben. Tüm dünyaya göstermedi. Annesini bi tarafa koyarsak, eşim o kadar iyi bir eş ve baba ki aslında. Hataları çok fazla evet, büyük çoğunluğu annesi kaynaklı. Çok daha mutlu olabilirdik. Kendisiyle problemim yok, annesi bitirdi her şeyi. İçimdeki sevgiye kadar. Artık eskisi gibi değil, benim tarafımda, benim yanımda. Annesini de çıkaramadığı için hayatından… ama gelme gitme yok. Başka şehirde zaten, yüzünü görmüyorum. Başta yaptıkları yetti o kadar.