• Cinsellik
  • Selam kızlar uzun zaman sonra tekrar soruyorum.

Busra72 hayır ama güzel şeyler coştururucu şeyler söylüyor bana bence yakıştırmıyor o tür kelimeleri ne bilim karısına o.pum vs tarzı şeyler söylemek yediremiyor kendine🤭 çok çok önceden 1 yıl falan önce bir iki kelime dedi de hatırlamıyorum ama devamını getirmedi 😘

mca anlaşılmanın ne gibi şeyler çoşturuyor 😀😀

• mca bunu yanıtladı.

Busra72 bugüne kadar kullanamdı kullanmasında tokatı basar kalkarm sevişirken orospm filan dese bana kıyamet kopar. Herşey kararında güzel bence birbirimizi tahrik edici şeyler tabiki söyleriz ama argo küfür no

Busra72 küfür argo gibi kelimeler kullanmaz. Etkileyici güzel konuşur.

Busra72 onalr biraz özel şeyler ama hani üstten söyleyecek olursam, daha sert, devam et aşkım erkeğim daha uçuklaşarak gider.🙂

HurremSultan

TombulHatun yaa zaten aşırı saçma bı erkek adamın karısına orospum demesi ne bilim kaşarım falanda diyen oluyomuş , yani bı erkek adam karısına bunu diyorsa ben o adamdan şüphe ederim 😂😂 bana dese eşim bilmem ne ederim (pibli kelime) senin orospunu yat lan aşağı sen benim orospumsun derim 😂😂

Busra72 Benim kocam ilişki sırasında bile aklı başındadır asla kendini kaybedip argo bişey kullanmaz🤣
          Derin derin iki kaşımın arasına bide gözlerime bakar ama bakışlarıyla beni yiyip yutar gibi bir hali var😂😂