tsbure Kızlar selam, önerebileceğiniz güzel şampuan ve saç kremi öneriniz var mı? Saçlarım yumuşacık olsun istiyorum sürekli boyadığım için biraz yıprandılaar
Rouge tsbure sac kremi kesinlikle saca zarar veriyor onun yerine sac maskesi öneririm ve sacını yıkadıktan sonra kullandıgın ürünler sana gerçekten fayda saglar aklında bulunsun bu yag olur sprey olur köpük olur
kanalize tsbure gliss veya elseve bayılıyorum hem kokuları çok güzel hem yumuşacık yapıyorlar şampuan ve saç kremini birlikte kullanıyorum kepek de yapmıyor hergün duş alıyorum
menes tsbure homm bitkisellin sac bakım spreyi son sudan önce sıkın durulayın banyodan sonrada keratin sütü spreyi var onu sık saclarınızı tarayın ve mükemmel bitkisel oldugu içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz
Susunbebekuyuyo tsbure saç sirkeleri çok iyi kaç şişe bitirdim bilmiyorum hem yumuşaklık hem parlaklık hem hafiflik veriyor saça çocuklarımada kullanıyorum
tsbure Rouge duştan önce saç maskesi kullanıyorum, duştan sonra da argan yağı kullanıyorum ama istediğim yumuşaklık maalesef olmuyor, ama önerini dikkate alacağım teşekkür ederim
bitterdelisi24 Rouge saç kremi olmadan benim sacım asla taranmıyo :( saclarımı dökuyo biliyorum ama sürmesemde asla taranmıyo :(
Cicilibicili Rouge bende sorayım madem uzun zamandır hiçte yorumlaşmadık tavsiyelerin❤️ben Hani sac vardır ya düz ya kıvırcık benimki ne olduğunu anlamıyorum banyodan çıkınca tarayıp kendi haline bırakıp kurutursam lüle lüle oluyor ama makineyle kurutunca dalgalı oluyor yada direkt toplayıp Bi zaman sonra açınca yine dalgalı oluyor saçımı kıvırcık yapabilir miyim sence Ardle’m böyle köpükler falan oluyordu birinde görmüştüm ama bulamadım sonra
Rouge tsbure ben sac maskesini sac kremi gibi uyguluyorum dusta kullanılan türleri de var once sürdügün yıkadığın ürün asla fayda etmiyor hatta daha cok kurutuyor bunu söylemye calısmıstım
Birkul1 Rouge saç maskesini şampuanlayip duruladiktan sonra mı yapıyosun @Rouge önerdiğin marka var mı uygun fiyatlı saçlarım kıvırcık ama bozuldu yapısı ya tesettürlü olunca
Rouge tsbure sac tipine göre degişir ben davines den asırı memnunum ve kerastase kullanıyorum en cok zaten bu maskeleri olabildiğince az kullanmaya calısıyorum daha cok dus sonrası ürünlere önem ve agırlık veriyorum bu sekilde saclarım cok saglıklı parlak görünüyor aslında ne kadar maske krem kullanırsan o kadar yıpratır gücsüzlestirir sıskalastırırsın 2 haftada 1 falan yapıyorum
Rouge Birkul1 evet aynı sac kremi gibi kullanıyorum sac tipine uyar mı bilmiyorum benim memnun kaldıgım üründen sen kalmayabilirsin uygun degil ama davines kerastase kullanıyorum garnier muzlu maske cıkarmıstı onu da begenmiştim
belladonna Birkul1 bende kıvırcık saçlıyım urban care ürünleri kıvırcık saçlılara çok iyi geliyor ben çok memnunum
Rouge bitterdelisi24 sac kremine alısmıstır sacın yada boyalıdır krem maske gibi ürünler genel olarak sacı sıskalastırarak koparan döken ürünler sac uclarımız zaten ölü besleme diye bisey yok ürün sadece yıkayana kadar sacında duruyor o kadar o yüzden dustan sonra kullandıgımız ürünler önemli ben sac maskesini haftada 1 falan kullanıyordum simdi 2 haftaya cıkardım o da mecburiyetten dedigin gibi kolay tarama için daha cok dustan sonra kremler sıvı sac spreyleri kullanıyorum ve sacım cok sağlıklı rutini bozduğum zaman sacım da bozuluyor
Susunbebekuyuyo bitterdelisi24 saç arkeai kullan birde uni baby kolay tarama spreyi açmayacağı saç yok
Birkul1 Rouge saç maskesini duruluyo musun peki sonra önerdigin markalara da bakiyim bi ara saç maskesi olarak nişasta su zeytinyağlı tarifi veriyodu herkes sosyal medya da doğal olsun diye
bitterdelisi24 Susunbebekuyuyo evet onu kullanıyorum öyle taranıyo zaten zar zor :)) nıye böyle anlamıyorum
Rouge Birkul1 evet duruluyorum tabiki🌸o tarz seyler hic işe yaramaz aksine kötü yiyecekler içerden destekle yardımcı olur sadece
Rouge Cicilibicili sacların dalgalı 😍dustan sonra köpük ve bir kurutma zımbırtısı varya böyle adını unuttum ya anlarsın bence onunla alttan alttan sacını bastırarak kurut istegin etkiye kavusursun
Cicilibicili Rouge evet ya onu görmüştüm ondan almam lazım makinemde ondan yok çünkü teşekkürler canim💐💕