• +18
  • Hassas icerik

Kekillikamisci kendine bunu inandırma bunlar hiç normal degıl canım :( utanılcak birsey yok senın bir sucun da yok ama . baksana isteklerını yapmadıgında bana yaklasmıyo dıyorsın. midesi almıyo belli ki

rengarenk29 instagrama cok takiliyr acaba onlarimi gordude aklina geldi bilemedim . Ayrica inceledim cok guldum yalnz degilmisim xdxd

Kekillikamisci yok istemiyor onu ama bi kez yalamistim ama dustan sonraydi normal bence senden çekinmiyor ve herseyiyle seninle olmak istiyor bence sende öyle düşün aklinda bisey kalirsada soyle esine bence parmak sokmak farkli yani am ben uzerimdeyken popoaunu sıkırım ve daha da sertleşir ve bu çok guzel olur tabi herkesin fantezileri farkli

Kekillikamisci her şeyi bir nebze fantazi zevk adı altında anlarım da sana bana bilmeme ne de erkeğim demesi aşırı saçma ya bence biseksüel eşin net yani. Zevk iki kişinin alacağı bir şey söylediklerini yaptığınızda zevk almıyorsanız bunu açıkça söyleyin

xwomenn anladm xdxd O dedgn sayfaya baktm parmaklayarak aifayir aldrdm yazmslar xdxd yalnz degilmisim buna seviniyimmi uzuluyummu bilmiyorum ama gercekten bitince mutlu oluyolar diye yazmslar bencede benmki mutlu oluyo xdxd hic gulecegm yoktu

Kekillikamisci ben eşinin ne olduğunu çözemedim ama açıkça bunları yapmaktan hoşlanmadığınızı söyleyin bence. Yanaşmıyorsa da yanaşmasın. O şekilde iğrenç bi an yaşayacağınıza hiç yaşamayın daha iyi. Ayrıca kendinizde de kusur bulmayın. Bakımsız görünüyosunuz diye sizi aldatacaksa gider kadınlarla aldatır. Gay olayım demez herhalde. Allah yardımcın olsun. Ne olursa olsun sana iyi gelmeyen zoraki şeyleri kabul etme. Kendini düşün. Oda biraz olsun sana değer veriyorsa saygı duyar. Empati yapmaya çalışıyorum da kocamın istemediğini bile bile illa afedersin götümü yala diyemezdim mesela. Bencillik resmen. Kadın iğreniyor o hala götünün derdinde. Sokcaksın onun götüne yapay penisi zırlasın bütün gece.

blackhoney valla yapmayim artk diyorum nolcaksa olsn diyorum bi senede yaklasmasa kabullnecem artk zorma gidiyo zaten kadnlk duygularmi yitirdim

Kekillikamisci öyle ama siz mutlu degilseniz soyleyin ben seviyorum bana bu denli açik olmasini baskalarindan isteyecegine yada ilgi duyacagina bende tatsin herseyi ben oral sevmiyorum ama bazen ben ona yaparken o kadar mutlu oluyorki bende sana yapicam diyor bende yok diyorum ama bi baslayinca manyak bisey diyorum kenetlenmissin popoma ilmek ilmek 😂😂

xwomenn evet benm esimde mutlu oluyo fazlasiyla ne istyon ne aliyim ne yapiyim 4 doner etrafimda ogün xdxd