Angellove2010 prezervatif biraz büyükmüş ilişkide uzun sürdü baya çıkmış kalmış orda az önce eliyle çıkardı eşim

fatihseda123 şaka gibi ama becermisiz ya etraftan nasıl arıyoruz ama biyere mi düştü ki eşime içimde kaldı diyorum hadi canım diyo🤣

melike001 2-3 defa benimde kaldı ama çok şükür bişey olmadı biz çıkardık içinde kaldığına eminsin dimi canım peki prezervatif dolu muydu boş muydu içi

Deli-hatun bosdu ya ilişki biraz uzun sürünce yirtilmistir diye geri çekil demiştim zevk suyu aklımı karıştırdı biraz hamilelik yönünden evet az önce bizde çıkardık kendimiz yoksa doktora gidecektik

melike001 boş olması daha iyi benim 2 defa dolu sekilde çıktı yumuşayınca 1 defa da ilişki esnasında eşim erken boşalmamak için kendini kasmıştı komdomda biraz büyüktü o şekilde komple çıkıp içimde kalmisti zor çıkarmıştık

melike001
          Şu olaydan çok kotkuyorum
          Eşim gelicek bir aya
          Oğlum daha 9 aylık doğal olarak korunduğum tek yöntem bu olacak 😂😂😂
          Daha önce zevkine kullanırdım ama şimdi korunmak için kullanıcam içerdr kalmasından nasıl korunucam 😂😂😂😂 iyi iti çıkarmışınız sanki ben rahatladım sen çıkardım diyince