TombulHatun Atlasmoms beğenip almışsın güle güle kullan , ama ilişkiye ne gibi heyecan katabilir donumda ismimin yazması pek mantıklı gelmedi yenilebilir don alsan daha mantıklıydı bence 😂😂😂😂😂
TombulHatun Atlasmoms hahah ne demek ben de bel çukuruma eşimin ismini dövme yaptırmak istiyorum geçici ama 😂😂😂😂
Atlasmoms TombulHatun Oha bence çok güzel fikir geçici olsa da yaptır gitsin bi daaa mı gelces dünyaya 😂
TombulHatun Atlasmoms gerçeğini yaptırmam adamın adını bir ömür götümde taşıyamam 😂 ama hevesim var onu yaptıracağım da kadın dövmeci bulamadm bizim buradakiler erkek hep 😂
Atlasmoms TombulHatun Aynen söylediğin mantıklı ama geçici yaptır dediğin gibi çok beğenirsen ara ara yine yaptırırsın 😂
TombulHatun Atlasmoms evet geçici olsun ki yapınca heyecanı bi çekiciliği olsun 😂 ismi yerine s.k beni filan mı yazdırsam 😂😂😂😂😂😂😂
SelamCanimBenAmcanim TombulHatun dur kız ya da arkana orama koma yazdır önüne de burama koy yazdir😂😂😂😂😂😂
Atlasmoms SelamCanimBenAmcanim bu aradaaa eşim gördü beğendi dedi ki ilk gecemiz gibi hissedelim o zaman kdkflgğgğg