Kızlar komik biliyorum ama adetim bir gün gecikti sadece, biliyorum bir gün gecikmesi bir şey ifade etmiyor fakat ben düzenli adet olurum adettim hep 28 günde bir olur, yada bir gün erken gelir ama hiç geciktiği olmaz 🙅♀️ bugün adetimin birinci günü olması gerekiyordu fakat adet olmadım bundan 2 gün öncesine kadar göğüslerim çok ağrıyordu ve göğüs uçlarımda yürürken otururken bile şimdi o ağrısı gitti olarak agrı yok sadece göğüslerimin ucu dokununca agrıyor ve göğüslerimde biraz agrı var beni, birde bir haftadır kasıklarımda adet olacak gibi bir ağrı var beni lütfen aydınlatın🙏
Adettim gecikti☺️😂Kızlar acil
Cansuyasar gebelik olabilir kuzum ama yumurtalık kistleri de aynı böyle belirtiler verir eğer adetin geciktiyse hemen bir evde gebelik testi yap varsa çıkar zaten artik
onlywoman yumurtalık kistim hiç olmadı sanırım of bilmiyorum belimde ağrı var dua edin lütfen 🙏😭😘
Cansuyasar Hamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyor bende de göğüste hassasiyet ve kasık ağrısı oldu test yap sonucu bizde söyle merak ettim.
Brownie bir iki gün bekleyip öyle yapacağım regli olmasam tabi sonucu söylerim canım saol ❤️
Benimde 5 gun gecti kasik agrim var Kraplar giriyor test yaptim ama cizgin biri silik cikti kan testi yaptirmali miyim
Cansuyasar insAllah hamilesindir kuzum bana haber et 🤲🏻💕
busra8cihat silik çıktıysa büyük ihtimal gebesindir kesin sonuç için hemen kan testi yaptır veyahut idrar testini yenile
onlywoman insallah öyledir
tesekur ederim
Cansuyasar Evet biraz daha beklesen kesin sonuç alırsın hakkında hayırlısı ilk bebek mi olucak
busra8cihat Benimde 1 çizgi silikti büyük ihtimalle hamilesindir☺
- Düzenlendi
Brownie evet ilk olucak inşallah beli değil ama hayırlısı
Kızlar iki gün oldu halla olmadım sağ göğüsümde sertlik var birinde sadece ama
Cansuyasar ay benimde öyle 2 gün geçti hala olmadım sadece kasık agrıları oluyor ara ara acaba hamilemiyiz çok sabırsızlanıyorum
Elmas Bi gelip bi gidiyor dimi kısa kısa oluyor
Cansuyasar evet sürekli olmuyor ara ara geliyor neden acaba
Kizlarr kesin haber edin insAllah guzel haberler verirsiniz😍
Cansuyasar hic çocuğunuz var mi yani önceki hamilelik belirtilerinizden falan belki bilirsiniz diye
senOlsanBari maalesef hiç yok umarım olur 😭
Elmas bana haber ver sen kesin yaz buraya eğer hamile isen 😘❤️😭🙏