Buzlulimonatam
1- bende geçen ay doktoruma muaneye gitmiştim tartıya çıkta kilona bakalım dedi baktı işte bende indim boyun kaç dedi geri tartıya çıktım boyumu ölçücekler sandım, doktor ve sekreteri bana bakıyor bende onlara bakıyorum, doktor bidaha dedi boyun kaç söylesene dedi gülerek bende öyle jeton düştü , aaa ben siz ölçüceksiniz sandım dedim 😂😂
2- bı kere de 2. Oğlumu doğurmak için hastaneye gittim işte yatış falan yapıldı, bı süre sonra ebe gelei lavman yapmaya dedim o ne dedi lavman götüme mi sokucan demiştim 😂😂😂 neyse yaptı lavmanı ebe , biraz bekle tuvalete git dedi , benimde popomdan lavman akıyomuş bende onu bok sandım nasıl beklim bok geliyo dedim koşarak tuvalete gittim, götümde de bez var ya onu tuta tuta giderken altıma sıçtım altıma sıçtım diye koşuyodum tuvalete, ebeyle annem gülmekten kendilerini yere attılar 😂😂
3- o zaman yeni evliydim sofradaydık sofradan kalkarken elinize sağlık diyeceğime , kolay gelsin demiştim sofradaki herkes gülmüştü 😂😂😂 kayın babamda kız doğru söylüyor demişti 😂😂
4- bi kere eşimle evde şakalaşıyoruz aldı beni yatağa fırlattı oğlumuda aldı yatağa fırlattı yani oyun oynuyoruz falan , akşamda kaynanam gile gittik işte kayın pederimle oğlum mutfakta ceviz kırıp yiyolar beraber , oğlumda baslamış anlatmaya , demiş babam annemi yatağa fırlattı falan bende o sıra mutfağa su içmeye gittim baktım anlatıyor kayınpederim de gülüyor dedim ne oldu baba , diyo ki babası seni yatağa fırlatmış onu anlatıyo diyo , utancımdan ölmüştüm😂😂
5- ay bende çok var , gene evde eşimle şakalaşıyorduk bende depo gibi kullandığımız odaya kaçtım kapıyı kapattım eşimde kapıyı üstüme kitledi , oğlumda ağladı o sıra, kapıyı aç da çocuğa bakayım dedim oda kilidi açtı ama kapı açılmıyordu ne yapsak açamadık kapıyı yarım saat uğraştık o dışardan ben içerden, en son çare eşim dedi kapının arkasından çekil kırayım kapıyı, işte kapıya tekme attı kırıldı falan ben çıktım neyse aradan 1 sene geçti oğlum kaynım gille dışarı çıkmıştı yemek yerken kaynıma anlatmış, demiş babamla annem kavga etti babam kapıya tekme attı kapıyı kırdı demiş, bize sordu dedi siz kavga mı ettiniz ,yoo dedik , eee dedi bu böyle söylüyor, eşimde o olay 1 sene önce oldu ve kavga etmiyorduk ki karının üzerine kitlendi bende kırmak zorunda kaldım demiş 😂😂😂 öyle bütün aile bize bakıp gülüyordu 😂😂