Buzlulimonatam Kekillikamisci onu bende yapmıştım aşkım yaaa ama allahtan hemen siliyordum çünkü telefon hep kızımda ve sürekli fotolar açık 😂🥲
Kekillikamisci Buzlulimonatam bende silerdim hepte bebenin guldugunu yakalamaya calistim unuttum . Salak kadın niye yana cekion ki demi allah allah xdxd
Buzlulimonatam Kekillikamisci en nefret ettiğim şeylerden biri hayır yani belki bi özeli var kadının ne diye kaydırıyorsun bana da çok yapılıyor o 🤦🏼♀️
Buzlulimonatam bitterdelisi24 evet yaaa oradakiler durup bizi dinledi bi de koca pazarın o anda sessizliği tuttu sanki eve gidene kadar Allahım beni sil tarihten demiştim 😂
Kekillikamisci Yine bole onemli bi misafirlikteyiz . Bebeler bi şımardı ki evi inletiyolar . Eşimde msj atmış bebeler çok azdı hadi kalkak artık rezil olduk die bana . Bende daldım dalgınlıgıma geldi eşim çok azmış kalkak artk dedim xdxdxd
zehirlisarmasik Kekillikamisci aman Allahim kız düzeltmesi de zor bu cumleyi😃😃hayatta unutamazsın bunu
Kekillikamisci Buzlulimonatam kendime orkid takarken bebem gördü . Sen nie altını bagliyon dio bende yara olmuş ondan kanıyo annem dedim . Tamm anne dedi . Sonra dedesiyle babannesi geldiydi . Bebemde çişim geldi dedi kalk hadi tuvalatr koş dememle bir dedesine demesinmi annem çüküne bez takıyo xdxd kanıyomuşta dede belkide kanamıyo annem altına ciş yapiyo die xdxd