Çocuktan once kayınpederimle aynı evde oturuyorduk yatakodamız vardı sadece, çeyizlerim yatagın altında bazadaydı yazlık kışlık herşey sığıyordu havlular nevresim yorgan battaniye hepsi sığıyodu ve bosluk bıle kalıyodu odada.
Sonra cocuk oldu ayrı eve cıktık salon takımı bebege oda falan aldık onun harıcınde mutfak esyası aldık bıraz ıste fırındır vs
Yani cocuga kdr bısı yoktu ama ondan sonra hersey sarpasardı heryer dagıldı toplanmıyor artık bunaldım bıyer toplansa dıger yer dagılıyo sac havlumu nereye koycam bılmıyorum en son ıste cocuga oda yaptık dolabını ayırdık ya yok yıne yer yetmıyo odada gardrobumda iğne koyacak yer yok (5 kapılı dolap) süpürgemi nereye koycam bilmiyorum bebek arabası mutfakta mutfak masası bilgisayar salonda çamaşırlık yatakodasında ya arkadaşlar siz nasıl sığıyosunuz ?eve?
Artık sadeleşmeye gitmek istiyorum hani sıkıntı toplamak degıl ama ılla herseyı bıyere yıgmam gerekıyo yatak full esyaydı mesela az önce topladım. Baksan o kdr kıyafet de yok. Anlamıyorum
Nasıl sadeleşebilirim kızlar? Elime geçen giymediğim temiz kıyafetleri yardıma ihtiyacı olan kişilere yolluyorum kızımın küçülenlerini falan. Giyilmicek gibi olanları atıyorum. Ama yetmiyor bana bi çözüm lazım :((((