• +18
  • prezervatif önerisi

kızlar gebeyim birkaç haftaya doğumum olacak inşallah. ilk kez korunacağız prezervatifle düşünüyoruz hangi markanın hangi prezervatifi daha iyi birsürü şekilli modelli şeyler var sağlam olması da önemli ikinci çocuğu uzun süre düşünmeyeceğim çünkü 😂 siz ne kullanıyorsunuz ne önerebilirsiniz

Şekil model olarak bir fikrim ve deneyimim yok ancak hem okey hem de durex denemiş birisi olarak durex bizim daha çok hoşumuza gitti ok çok kalın ve plastik gibi geldi ama tabi ki değişiklik gösterebilir kişinin zevkine göre bir kaç kaza yaşadım o nedenle bir hafta önce sprial taktırdım eğer çocuk düşünmüyorsanız dikkatli olmak gerekiyor biraz prezervatif kullanırken

edadm senelerdir durex kullanıyoruz çok şükür hiç bir kaza da yaşamadık klasik olanı hariç diğer hepsini beğeniyorum ama yakın hisset olan daha iyi

ayssse uzn süre düşünmüyoruz o yüzen sağlam bir şey lazım canım herkes de durex demiş bana da onun yorumları daha iyi geldi durex alacağım

TombulHatun peki bu tırtıklılar ekstra kayganlaştırıcılar falan nasıl oluyor tırtıklı olmasının kadın için avantajı oluyor mu acaba

edadm Standart beden değil her bedene uygun var kutunun üzerinde çizgiler var ya kalın orta ince en ince Ben onlardan anlıyorum bedenlerini

edadm bende aldım o tırtıklıdan hiç birşey anlamadm ne eşim ne ben bi fark olmadı