Merhaba kızlar çok doluyum cam çerçeve indirmek istiyorum. Eşim uzman izne geldi 10 gün falan oluyor. Biz kv altli üstlü oturuyoruz. Aynı arsada iki de evli kaynim var 3 er cocuklu. Neyse yeni evlendigimizde çok sıkıntı çektim ben ailen falan. Hep alttan aldım. En son depremde çadırda kavga çıktı. Problem kayinbabamdi. Ben laf söyledim diye kaynim çocuk kucagimdayken bana tokat attı. Ve bu olaydan sonra ben kimi suçlu gördüysem arama duvar ördüm. Konuşmuyorum yada çok sert tepki veriyorum. Neymiş efendim Kocamın laflarını söylüyorum. Kindar bencilmisim kimse beni sevmiyor kacıyorlarmıs benden. Düğün vardı 3 gün üstüne sabah 7 de gitti. Gitme çocuk yüzünü görsün diye kavga ettim. Tapu işleri var veraset ilanı falan. Kendinden başka kimse uğraşmıyo ama hepsi de pay alacak. Diyorum sen izne geldin azcık beraber vakit geçirelim. Herkes işinde gücünde. Yok illa bu ugrasacak. Gitsin diye gün sayıyorum
Problem bendeymis
Kaynım bana tokat attı derken? Pardon ama o kim ki böyle bir şey yapıyor eşiniz orda onu ayağının altına almadi mi
Betulceee kesinlikle her ne olursa olsun kayninizin bunu yapmaya hakkı yok. Siz haksız bile olsanız asla asla el kaldıramaz size. Eşinizin kıyameti koparmasi lazım ama bu erkekler ailelerle iç içe yaşadığı için laf söz söylemeye cesaret edemiyorlar aile üyelerine kaybetmekten korkuyorlar sanırım 😑
Siz haksız olsanız dahi kaynınızın size böyle bir şey yapması tamamen geri kafalılık. O kendince size had bildirdiğini falan düşünüyordur . Kayının herşeye karıştığı çağları geçeli çok oldu . Eğer kocanız buna tepki vermediyse eşinizdende çok bir şey beklememek lazım. Size tokat attığını bile bile hala size sen şöylesinde böylesinde diyorsa bence kocanızdan hiç bir şey beklemeyin ondan birşey olmaz.
Anlaşılan aile fertleri kendini gelistiren insanlar değil. Esiniz de ailesine düşkün bir karakter. Tabi eğer bir karakteri var ise. Aile kendini eğitmedigi gibi çocuklarını da eğitmemiş. Kadina tokat atmak nedir? Esinin sessizliği nasıl bir saygısızlıktır? Bu tarz durumlar gurur kırıcıdır. Siz çok fedakar ve emek gösteren bir kişiliğe sahipsiniz sanırım. Ne kadar sorun olursa olsun insanın eşi hanımına sahip çıkamıyorsa o evlilik senin için çok zor bir hal alır.
asilbabymom tam Bi cahiller kabilesi
Benbilirim amaan işte hepsi Bi değişik
Kardeşim ayrıl diyeceğim öyle bir niyetin yok öyle anladım , sana tavsiyem bir daha öyle bir durum olduğunda bırak kardeşi eşinizi eşşek sudan gelinceye kadar dövsün madem size böyle davranıyor ,boşuna dememişler deveyi diken insanı s*ken kıymetlidir diye , kimseyle iyi olmak zorunda değilsin biz kadınlar olarak duygu bekliyoruz ama erkeklerde bu yok aptal gibiler sana tavsiyem o takmıyorsa sen hiç takma çocuğuna iyi bak ye iç gez
Gamzecan birdaha girme madem araya yesin bi dayak ailesinden görsün kim iyi kim kötü
buzdankalpler haklısın hiç karismayacam Bi daha