Sevde_20 Şimdi eşimin köyü var biraz uzak kaynanamlarla yaşıyoruz onlar oğlumu alıp gitmek için izin istedi bende dedim ki çocuğum daha küçük beraber gideriz izini bitince biz döneriz siz ne zmn isterseniz gelin dedim eşim demesin mi ben evi beklerim siz gidin diye neyse aradan zaman geçti sordum niye böyle dedin diye belki kafa dinlemek istiyorumdur dedi çok üzüldüm ben naptımda kafası şisti ya da hiç ailesiyle kalıp bişeyler yapma hayali de mi yok.. hiç heyecanı hevesi yok bizimle ilgili çok üzülüyorum ağlıyorum.. çok acı bı durum üstüne gittim hesap sordum sormaz olaydım darlıyomuşum yalan kaç aydır hiç olmadı böyle iyiydik hemen darladıgın için böyle dedim filan diyor beni sevmiyor istemiyor diye düşünüyorum üzülüyorum susma kararı aldım artık o gelse de ben gitmicem ona çok gururumu kırdı incitti beni sevmiyomus gibi geliyor çünkü zaman ayırmiyo merak etmiyo çok üzgünüm hayalî planı yokmuş bizle ilgili..😭😔🥺😢😞💔💔💔
hurremmke Sevde_20 zor bir durum ama ona göre ne varki beklemedigin tepkiyi almak çok üzmüş seni ki haklısın ben olsam bende çok üzülürdüm ama sana ilgisi azaliyorsa ilgiler kime gidiyor… Günahı boynuna ama aklıma gelmedi değil eşim bana böyle davransa ne düşünürüm diye bu geldi bunu dusunurmusum
bitterdelisi24 Sevde_20 özrü kabahatından büyük.. siz kafa dinlersiniz demek istedi dili sürtçü öyle kabul etmek istiyorum
A1L2 Sevde_20 Kırıcı bir durum Kötü düşünmek istemiyorum ama ilgi hadi kendinide geç evladıyla bile vakit geçirmek istememesi Adamın aklının nerde oldupuna bakarım Eşim yapsa konuşan ağzını patlatır dinlenmek istiyen kafasını ezerim komple rahatlamış olur miss gibi tatil
kanalize Sevde_20 bizimki memlekete göndermiyor ayrı kalmak istemiyorum evin tadı yok öyle diyor gidin kafa dinlicem ne demekmiş öyle 😤
Sevde_20 hurremmke hayatım tlfnu elimde başka bı kadın yok eminim herşeyin bilirim . Cinsellikte iyiyiz okey ama özlem hasret yok bende mesafe koydum işte yaza da gideceğim çok ağır geldi kalamam bu laflarından sonra ..PC başından kalkmaz çok sever gezmez tozmaz
A1L2 Sevde_20 Yaa bu erkekler ne istiyorlar Hayatınızı kurmuşsunuz işiniz var eşiniz var evladınız var akşam yemeğini ye sohbet et ilgi alaka sonra yat işine git geri gel Kadınlar mı kafayı yemişte kendilerini evine eşine evladına ayırıyor ya Mis gibi yuva var ya
Sevde_20 kanalize belki kafa dinlemek istiyorumdur dedi sebebini sorduğumda çok kiridlimkarar aldım yazın gideceğim biraz köyde biraz kendi tarafımda kalacağım o benle başbaşa kalmak istemiyorsa bende hiç oralı olmam naparsa yapsın onu düşünmekten çok yorulmustum zaten.. burçlarınız ne eşinle
kanalize Sevde_20 kaçtım demiştiniz ailenizle aranız nasıl boşverin uzak kalınca özler belki ben yengecim kocişim koç beni gönderse varya en az bir ay gelmem ailemi çok özlüyorum
Sevde_20 kanalize eril burçlar daha bağlı oluyor zaten benimki akrep …neyse kaçtım ama ailemle görüşüyorum kaçmam da onların da payı var çünkü aile bağları kopuk bı aileydik biz ve eşinle tanıştığımda çocuktum ben üstüme dusmediler okutulsaydim çok iyi yerlere gelebilirdim… suçluluk hissettikleri için görüşüyorlar barıştılar ama kaçarken hiç umrumda olmadı çünkü ailem gerçekten bizi hiç sevmedi..
Ecivicivokke Sevde_20 erkekler de bu saçma düşünce çok yaygın anlam veremiyorum ama çok duyuyorum nedense kaynım da diyor sürekli eltime şakayla karışık gidin annenlere kalın cocuklarla da kafamı dinleyeyim biraz falan diye 🙄 biz 7/24 çocuklarımıza bakan tarafız onlar akşamları evde durdukları 3 saatte bile dayanamiyorlar cocuklara kafalarını dinlemek istiyorlarmış haspamlar 🙄ay sinir oldum hepsine sorumluluktan kaçmaya çalışan hala evlendiginin farkına varamayan ergen erkeklere🙄
Sevde_20 Ecivicivokke kaçtıkca daha çok yüklenin derim bizim hayatımız skildiyse onlarınki de skilsin kusura bakmayın ağzımı bozuyorum ama çok sinirliyim bizi mahfedip kendi alanımızı elimizden alıp kendileri kafa dinleyecek öyle mi o kafayı kırarım ben mesela eşime veriyorum oğlumu o uyutuyo küçüğü ben..bazen o çıkarıyor dışarı bazen o giydiriyi herşeyi bizmi yaocaz çocuğu kendimiz yapmadık ya hani bizde yoruluyorum benim eşim işten şikayet ettiği zaman hiç dinlemem derim senin en azından mesai saatin var benim o da yok 7/24 ve stresli ya psikoloji bozuyor iş yao biter ama çocuk bağırsan ağlar gece uyanır korkar bağıramazsin bagirmasan şımarık olur tlfn versen gözü bozulur vs vs… Çok aşırı vicdan ve sorumluluk işi Allah c.c yardımcımız olsun ikiden fazla çocukta yapmayın bence onlar hep bizden gidiyor zaman fizik güzellik….ben böyle düşünüyorum ya cidden çok şeyi kaybettim kazanmak için çabalayorum
kanalize Sevde_20 yapısal sanırım çok yaygın falan yazmışlar da ben eşimden hiç duymadım duysam çok bozulurdum tam tersi gitmemi istemez iki günde özler bebek doğunca hiç göndermez sanırım, iyi olunsun tabi aile sonuçta herkesinki bir olmasa da eşe de güvenilmiyor görüldüğü gibi el oğlu bir yerde
Ecivicivokke Sevde_20 kesinlikle katılıyorum. Ayrıca iş yerlerinde de ne kadar sıkıntı olsa da arkadaşlarıyla takılıyorlar sohbet muhabbet ediyorlar en azından kafaları dagilabiliyor. Biz çocuğun tüm nazını simarikligini çeken tarafız ve gerçekten artık bizim hayatımız yok. Kendimizden önce anneyiz. Şükür çok şükür ama çok da zor gerçekten
Sevde_20 Ecivicivokke öyle ya kaynanamla yaşıyorum küçüğü sütten kesince iş bakmaya baslicam ciddi ciddi düşmüyorum
Sevde_20 kocaminaskosuyum öyle olucak inşallah vazgeçtigim zaman hiç acımam karşımdaki bana acımazsa beni unutursa bende unuturum kimse benden önemli değil..hem çocuklara da iyi olur bağ bahçe görürler iki taraftıda gezerler
kocaminaskosuyum Sevde_20 bu bazı kadınların da şansı hiç mi olmaz şerefsizin tekiyle evleniyorlar bilmeden hayatları o zaman kararıyor işte kendimden çok iyi biliyorum Allah yardımcın olsun
Sevde_20 Ecivicivokke benim hayallerim çok başkaydı eşim çalışsa yeterdi öyle özgürlük vs düşüncem yoktu mutluydum evimde ama son zamanlarda hissettiğim değersizlik yapılan aşağılık kompleksi ve salakmışı. Gibi konuşmaları çok ağırıma gidiyor çalışıp kendimi islatlamak istiyorum kimseye boyun eğmek bel bağlamak istemiyorum maalesef mutsuz evlilikte itaat saygisevgi değilde artık eziyet sadakatsizlik sözleri tutmamak gibi şeyler oluyo..bu yüzden çalışmak istiyorum kimseye de ilgi sevgi vs bağlılıgim olsun istemiyorum kendimi koparmak istiyorum bu şekilde yaşamak çok zavallıca ..
Ecivicivokke Sevde_20 asıl zavallı olan erkekler bence. Biz kendimizi parcalasak da umurlarinda değil onların. Görmek istemiyorlar çocukla, evle ne kadar zorlandığımızi beni üzen de o çalışsak ne degisicek biz çocuk, ev, iş diye 3 e ayrilicaz malesef