Devam ederse ve de üzerinde yakalanırsa hapse atarlar. Eşimin bir dönem arkadaş ortamı çok değişti ve somut delil olmamasına rağmen 3 ay içerde yattı 3 ay sonra çıktı 1 yıl denetim serbestliği yedi her ay imzaya gitti her ay mahkemeler oldu en son mahkeme ceza vermedi ama beraatte vermedi. Dediğim gibi sonu cezaevi oluyor ve eşimin arkadaş ortamında adı geçiyordu diye ifadede onun da adını vermişlerdi somut delil olmadığı halde yattı. İçen de satan da suçludur devlet gözünde tabi satış cezası daha çok ama somut delil varsa veya kanında çıkarsa 3- 5 yıl en az ceza yer. Eşimle beraber içeri alınan kişilerden bir kaçı devam ettiği için adam 25 yıl yedi sizi korkutmak istemem ama böyle. Biz ucuz yirttik ki eşim o zaman nişanlıydı beni kaybetme korkusu içerde kalma korkusu ona çok iyi bir ders oldu çok zor bir 3 aydı 3 yıl gibi geldi. Çıktıktan sonra asla da yapmadı ortamina asla girmedi o arkadaşlarla asla buluşmadı tamamen hayatımızdan çıkardık birazda istikrar eşinizden olmali şu an devma etmiş olsaydı evliliğim büyük ihtimalle bitirirdim hepte söyledim yüzüne asla arkanda durmam diye bu sefer zor bir illet