Durumları bilenler vardır . Bebelerden bayadır yapamıyoz bide olaylarımız olnca yaklaşasım gelmedi . Eşimde bebeleri gündüz uykusuna yatma aksam erkenden uyusunlar yazmışş . Şimdiikkk herşeyi unutup güzel bişeler yapicam ama ne yapiyim tavsiye verin diye buraya yazdım . Tabii önce bi cillop gbi yapicam kekiline kekiline çalcam jileti xdxdxdxd hani bana odunmussum gbi davraniyoda bende iki makyaj ney yapacam . Iki taktik verin yaw xddd ben pek anlamiyomda
Hadi bi yardım edin şu kekile xdxdxd
Kekillikamisci kekiline kekiline
Bu ne demek oluyor yaa çok kişi yazıyor ama anlamadım bş 😂😂
Kekillikamisci bunu kocasına diyen senmiydin yaaa🥴🥴
HurremSultan eşine gay diyordu demi. Yanlış hatırlamıyorsam 🫡
2minnosannesi eşi popo deliğini yalatıyordu 🤢
Kekillikamisci hazır jileti eline almışken sadece kekil ile kalma derim ben 😂
Esmerkiz aynen 😄😄 inanın yazacak çok şey varda buranın amacının bu olduğunu savunana neyi anlatacaksın 🫢amaç tavsiye fikir alışverişi okeyiz yok kocam poposunu yalattı gay mi kocam benden faydalandı bana bunları yaptı kocamın şeyi iki parmak kalınlıkta diyerek ne var ne yok dökmek mi erkekler yapsa sen nasıl adamsın deriz kadınlar daha çok düşürüyor kendini yazık
Kekillikamisci direk soyun yatağa atla bacım yapsan da beş saniye sürüyor çıkması
Kekillikamisci nerelisin gercekten merak ettm 😅😅 aksaray mı :)
bitterdelisi24 nereli olduğunu bilmiyorum ama postlara verdiği cewaplara ve açtığı postlara bakarak kesinlikle bı psikologa görünmesine fayda War Allah yardım etsin
2minnosannesi amin cümlemize .. yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.. gözumde canlanıyo az cok yasantısı aile yapısı o yüzden sordum nereli diye
bitterdelisi24 kız bırak Kekili hikaye nerdeeee😂