• Cinsellik
  • Hadi bi yardım edin şu kekile xdxdxd

Durumları bilenler vardır . Bebelerden bayadır yapamıyoz bide olaylarımız olnca yaklaşasım gelmedi . Eşimde bebeleri gündüz uykusuna yatma aksam erkenden uyusunlar yazmışş . Şimdiikkk herşeyi unutup güzel bişeler yapicam ama ne yapiyim tavsiye verin diye buraya yazdım . Tabii önce bi cillop gbi yapicam kekiline kekiline çalcam jileti xdxdxdxd hani bana odunmussum gbi davraniyoda bende iki makyaj ney yapacam . Iki taktik verin yaw xddd ben pek anlamiyomda

kanalize he bu arkadasta yapiyormuydu 🤮 ay okadarda degil ya tamam sınır olmasında boyleside degil ya herseyden anında sogurum valla

Goat yapmış, iki gün önce kocam şöyle böyle diyip rezil ediyorlar sonra da kocamla mükemmel bir gece şunu yaptık bunu yaptık ben artık yorum yapmıyorum postlar ortada 🤗🫢

kanalize ay iğrenç 😖 ya dolu öyle once kotuler kotuler oyle oldu boyle oldu sonra biz sunu yaptik boyle anlar haberiniz olsun ee bizene. O da kotuleyip kotuleyip koynuna girenlerin midesizligi madem giricen tut agzini 😬

kanalize dimi ama önce kendilerini düşürüyorlar erkeğin gözünde. Sonrada eşim bana neden yaklaşmıyor…benim dilimin kemiği yok 😁yazacak çok şeyler varda askıdan korkuyorum…😂😂😂

Esmerkiz aynen 😄😄 inanın yazacak çok şey varda buranın amacının bu olduğunu savunana neyi anlatacaksın 🫢amaç tavsiye fikir alışverişi okeyiz yok kocam poposunu yalattı gay mi kocam benden faydalandı bana bunları yaptı kocamın şeyi iki parmak kalınlıkta diyerek ne var ne yok dökmek mi erkekler yapsa sen nasıl adamsın deriz kadınlar daha çok düşürüyor kendini yazık

Goat yorumsuz🫢🫢 birde eşini kötüleyenler genelde sonrasında hamile kalır bende buna deliriyorum ama gerçekten erkekler yapsa demediğimizi bırakmayız kadınlar daha fena daha berbat yapıyor yazık ne diyim