Gurbette olanlar zaman nasıl geçiyor ben delirecek gibiyiym artık . Eşim çalışıyor kızım daha 2 yaşına yeni bastı.
Komşularım iyi çıkmadı. Genel olarak bu şehirde herkes tuhaf
Arkadaşım yok ailem uzakta. Ben napacagımı şaşırdım. 4 duvar içindeyiz kızımı hergün parka görüyorum ama yetmiyor oda bende bunalıma girdik🥺🥺

Deleted03 ben de aynı durumdayım nerdeyse 7 senelik evliyim aynı mahallede bir kahve içimlik komşum olmadı en büyük eksiğim

Deleted03 Çok şükür buradaki komşularım o kadar iyi ki , depresyona girme fırsatın olmuyor bile. Komşuluk çok önemli gerçekten. Biz gurbetçiler için

Deleted03 neredesinki
    Bizim burada camide falan çocuklu annelerin buluşması oluyor bende yeni katıldım ama öyle bişeyler falan yokmu

Deleted03 kimsesiz gibiyim kalabalıklar içinde yalnızım bir yanım hep eksik eş olmasa bir dk durmam ot gibi zaman geçiriyorum işte keşke kv mi versem kendi ailemi alsam yakınıma

Bakış açınızı degistirseniz yani tek mutlu olmaya bakın çocuğunuz en iyi arkadaş tamam hak veriyorum zordur illaki bunaliyotsunuz dertlesecek biri yardımcı olacak biri birileri herkesin olması gerek ama dönem o dönem değil ne güven var ne arkadaşlık kaldı ne komşuluk kaldı

Nurcaa aynen öyle bende tekim oğlum 2 yaşında bnde onunla oyalanıyorum eşim bazen ona bakıyo dışarıda işlerimi hallediyorum sanki yarım hissediyorum kendimi bütünleştim o olmadan gezmek market fln tuhaf geliyo oğlum varsa her yere gidiyorum geziyorum ama tek olayım markete bile inemiyorum kendimi tuhaf hissediyorum.

Deleted03 İnan bana yanlız olmak daha iyi kimseden hayır yok şimdi ki insanlar çok kötü bende 6 senedir Almanyadayım ilk geldiğimde yanlızdım görümcelerime gidip geliyordum Abla gözüyle bakıyordum ya ben onlardaydım ya onlar bendeydi genelde hep bendelerdi gelip yiyip içiyorlardı sohbetimizi ediyorduk meğer yuvamı yıkmaya çalıştılar eşimle hep kavga ediyorduk eşimle aramda ne sevgi ne saygı kaldı piskolojimi bozdular o kadar kötülük yaptılar ki bana Allaha havale ediyorum hepsini. Ve sonra dedim akrabalar kıskanıyor çekemiyor yabancılarla arkadaş oldum yabancı derken türk arkadaşlar tek istediğim bir arkadaşım olsun beraber alışverişe gitmek bir kafeye gitmek çünkü yanlızdım ailem türkiyede çocuğum yoktu 7/24 evdeydim eşimde sabah işe gider akşam saat sekizde evde olurdu tek başınada gezmek takılmak tad vermiyor du her arkadaşım olduğunda hep kıskandılar yarıştılar benle hiç dost olmadılar Çünkü şimdiki arkadaşlıklar fesatlık,kıskançlık,hesatlık,çekememezlik,özenmek,Rekabet, var şimdi bir yaşında oğlum var tüm zamanını onla geçiriyorum oğlumu alıp parka giderim, kahvaltıya giderim, alışverişe giderim hiç kimseye ihtiyacım yok Allah,tan başka