Bsrkaya yorumunu okurken güldüm allahta seni güldürür inşallah dördüncü gebeliğim ikizdi biz hep eşimle derdik dört çocuğumuz olsun diye ikimizde kalabalık aileden geldik son gebeliğim ikiz olunca 5oldu sanirim rabbim dedi madem bu kadar seviyon al sana 😂 nasıl başadebiliyon dersen genelde kıpır kıpır hareketli biriyim minyonum kendime bakmayı çok seviyorum tabikide ara ara çökuşlerim oluyor insanız sonuçta ama çok şükür çabuk toparliyom biliyormusun bazen tanımayanlar beni bekar sanıyor diyomki içimden bedenim sağ sağ ama ruhum🥰

delikcorap Saat 9 da bebeğim uyudu, eşimle sinema keyfi yaptık. Çok şükür uyku problemi yok o yüzden akşam en geç 10’dan sonra full yatış yapıyoruz

Çok şükür sağlığımız yerinde bunada şükür. Ama geçim sıkıntısı yaşıyoruz bu aralar kaç aydır kendime cocoikalrima birşeyler alamadım insllah bu günlerde geçer. Evimiz kira değil.. şükür diyorum ama buna rağmen geçim sıkıntısı yasayabiliyoruz

Zeynooo03 Ahahaa vallahi helal olsun 😅 bende minyonum kıpır kıpırım gün içerisinde ama akşam oldu mu tipimi gören tanıyamaz hale gelir valla 🤭 koltukda uyuyup kalıyorum tek çocukla sen düşün birde gebeyim hadi olsun 2 çocuk olsun dedikk ama maşallah 5 çocuklaa kız bende migren varrr migrenim tutar vallahiii 😅 o kadar sese gürültüye

Bsrkaya biliyormusun benide en çok yoran bu sesleri beyin olarak çok yoruluyorum bazen tepkisizce sadece bakıyorum bitkisel hayattaymışım gibi 😅ama olsun bacım biz yinede pozitif olalım rabbim yokluklarını göstermesin bunlar hep geçici günler hep küçük kalacak değiller ya çok şükür benim büyükler liseli oldu bile rüya gibi daha dün gibi küçuklükleri 🥰