Bazı postlar da belirttiğim gibi eşim uzun zamandır yurt dışında kısa bir zaman sonra dönüyor allahin izniyle bizde kayinvalidemlerle beraber yaşıyoruz haliyle sexs zamanımız kısıtlı oluyor ses duyulacak korkusuyla uzun zamanı hasreti olunca geldiğinde otele gitmeyi düşünüyoruz eşimle, bende kendime Bi kırmızı renk jartiyer aldım başka neler yapabilirim eşimi mutlu etmek için fikrinizi almak istiyorum bacılar 😘

Elif42 güzel bir çerez alışverişi yapabilirsin, çantanada bu pilli mumlardan al koy, afrodizyak etkili parfüm de alabilirsin , tek gecelikle kalma yanında yedek olsun

Ask_hosmus biseyler de almayı düşünüyorum fantazi kıyafet olarak ama model olarak nasıl bisey alsam diye düşünüyorum o yüzden sormak istedim sizlere

Elif42 bence eşini sen tanıyorsun hangi renk sever , hangi kumaş sever sen bilirsin , mesela tül mü seviyor tül üzerinden git, geceliğin yanında sex oyuncakları alabilirsin heyecan katar

Busra72 Onu kesinlikle yapacam canım benim, eşimde bu kez yapmak istiyormuş bakalım nasıl geçecek heyecanlandirmak istiyorum onu