Kızlar eşim biraz sert yapıda bir insan ben ona göre daha ılımlıyım. Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama çoğu zaman bana bişey olsa anlatmaz ailevi konularını anlatmaz. Mesela bı yere gitse eve lazım olan bişey baksa gelip de bana demez ben bunu gördüm şunu alicam falan diye ben tam tersi herşeyi ona danışır sorarım o öyle değil. Çok konuşmayı seven biri değil ben çoğunlukla konuşturur sohbet ederim. Henüz 1.5 yıllık evliyim çok yumuşak huylu olduğumdan kaybediyorum. Yani istiyorum ki bana danışsın benimle daha çok ilgilensin. Mesela abisi eltime herşey sorar danışır fikrini alır hep peşinde dolanır bende eşim bana biraz öyle olsun istiyorum. Tecrübeli evliler bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Happyypo biz esimle 13 yildir beraberiz.5,5 yil evliyiz belkide bunun etkisi olabilir bilmiyorum herseyimizi danisarak yapariz hep oyleydik bak boyle yapsam sence nasil falan karari ne alirsak alalim yine tepki gostermiyoruz bisi mesela beni rahatsiz eden durumsa onuda acikca dile getiriyorum.mesela kizimizla ilgili tek ben karar almam tamam anne olarak tabi bende cogu sorumluluk ama yinede beraber bakiyoruz yetistirme konusunda beraber ilerliyoruz.ailevi sorunlara gelince belki anlatamayacagi bir durumdur ozel aile arasindadir cok irdelemem oyle

sadece08 bizimki öyle değil işte bazen çok nadir bana danışır yani adam bildiğin sanki beni takmıyor saymıyor

Happyypo Biz 5 yıllık evliyiz öncesinde de 3 yıl sevgili kaldık sevgili olduğumuz zaman da evliligimizde de eşim de ben de bisey sormadan Bi hareket etmeyiz hiç yapıyla alakalı olabilir bazı erkekler sormayı danışmanı fikir almayı sevmez güzel be yumuşak Bi dille konuşmayı dene eşinle çok sıkmadan ara ara yap bunu emin ol aklında kalır ve zamanla o da senin gibi davranmaya başlar diye düşünüyorum, erkekler ne kadar sert de olsa eşinin dedikleri aklıda kalıyor diye düşünüyorum benim düşüncem bu yönde canım 😊

Happyypo rica ederim canım inşallah faydası olur , aklında olsun bir kadın isterse herseyi yapar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, ben yumuşak dille eşime herseyi yaptırıyorum 🤣

Happyypo Aramıza hoşgeldin 😅 bunu böyle kabullenecen, hatta senin bütün güzel huylarinda zamanla cirkinlesecek 🫶 adamı yontayım derken sen yoldan cikican cunku adamlar adam olmazlarrr.

• mca bunu beğendi.

Happyypo uğraşma kendini kıyaslama kimsenin evliliği ile…sende ona danışma sorarsa huyun bu dersin nasıl hissettiriyo görsün

Belki onun her dediğini yapıyorsun hiç karşı çıkmıyorsun o yüzdendir. Kendi fikir ve düşüncelerine her zaman önem ver. Onun sana demeden yaptıklarına ve ya yapmak istediklerine karşı çık bakalım nasıl olacak

Bsra92 evet çoğu şeye evet diyorum karşı çıkmıyorum kesin o yüzden öyle yapıyor