kukuliiiii hayalperest önceden eşimi görünce bile şelale olurdu şimdi hamilelikle başladı doğum yaptım geçmedi henüz 1 aylığız bakalım düzelecekmi umarım düzelir çünkü hiç bi tadı yok kremleyerek yapmanın doğal ıslanma gibi olmuyor
Uhheeyyy hayalperest biz mecbur jel kullanmistik 1yil kadar sürdü geçti şükür sizde ne kadar sürer bilemem
bubenimoykum Merhaba post sahibi bende aynı konudan muzdarip ve endişeliydim bebeğim 9.ayına girdi yani şurda 2 3 aydır eskisi gibi hissetmeye başladım diyebilirim. Kuruluk vardı canım çok acıyordu. Endişeleniyordum ama geçti.
Deleted82 bubenimoykum merheba bende doğumdan sonra iyiydi her şey 7ay oldu doğum yapali son iki aydır boyleyim duzelirmi ?emziryorum ondandr diyorum bilmiyorum endiseliyim sizde ne zaman oldu
bubenimoykum Deleted82 ben doğum yaptım aşağı yukarı 4 5 aydır kuruluk oldu.bendr halen emziriyorum. Bu süreçte geçer diye bekledim dr a görünmedim. 9 aylık oldu bebiş. Şuan 2 3 aydır normal eski hale döndüm canım acımıyor çok şükür
bubenimoykum fatimaaaa herhangi bişey denemedim. Dra da gitmedim Geçer diye bekledim kendiliğinden eski hale geldim
bubenimoykum Deleted82 isteksizlik değil de bebeden dolayı yorgunluk uykusuzluk olunca sıklığı azdı 🤗 fırsat yoktu diyelim
etoile hayalperest kızlar zevke mi gelmiyorsunuz acaba? Erojen bolgelerinize yoğunlaşın. Ordan başlayın.
arimbalimpetegim hayalperest bebiş varken ana odaklanamıyoruz ondan kuzum. Ben bebişten önce de içimde eşime karşı kırgınlık olduğunda ya da aklım bişeye takıldığında kuruluk oluyordu ve canım yanıyordu