Canemin_1 32 yaşındayım 48 kg hamileyken bi kez 58 oldun ve dogurdum dogumdan sonra 23 kg verdim kırkım çıkmadan. Troid fazla çalışıyorsa grbrlde alamıyorsun ama bende troid de yok yapı meselesi . Çok zayıfım 34 beden bile bol oluyor. Elim geçen kafasını kucagıma koyup yatmak istedi yan kemiklerime geldi hala kafam agrıyı diyo doktora da gittim ama degilen bişey yok. Yemek yemeye üşeniyorum ve oruç tutuyorum hiç borcum yok 😀

yeso benmde küçük de onu dert etmiyorum seviyorum böyle 😄 aynen balık etli de güzel olur ya

Canemin_1 Her akşam sütle bebe bisküvisi içine muz ekle blendarla ez ve ye. Düzenli yersen 1 ayda ¾ kg alırsın. Denendi onaylandı. Birde kavrulmuş kuruyemiş ye aşırı kg yapar.

6 gün sonra

1.69 boy 56 kilo ile hala kilo vericem diye kendini parçalayan ben burayı terkediyorum😂😂

Sen resmen bensin bence 😂 bene ayni dertten müzdaribim 43 kg 158 cm boy 27 yasindayim 1 tanede bebegim var minyon tipliyim bi de disarda gorenler benim cocugum olduguna inanmiyor hatta bir keresin de bi teyze demisti ki cocugun cocugu olmus teyze cocuk degilim ama yine de sen bilirsin demistim😂 bende cok kilo al.ak istiyorum en azindan 49 50 olsam cok guzel olucak ama alamiyorum

• [silindi]

Canemin_1
          Bende hiç kilo alamıyordum Ganier kullan çok faydasını görürsün günde 3 defa ama yemekte yemeye calis

papatyaaa123 ay aynen bende öyleyim iki çocuğum var ama yinede kilo almak istiyorum ya . Bişey dicem biri dedi sipraktin kullan alırsın diye acaba kullanan varmı