1ysf1gzd Ayy bu nasıl yorum bu nasıl sinirini bosaltmadır. ? Gün içerisinde neye sinirleniyorsan ona patla kuzum. Yoksa böyle yerli yersiz patlamalar seni çok dibe çeker soyliyim. Kızıyorum dediysem alıp da çocuğumu dövmüyorum. Ya da psikolojik şiddet uygulamıyorum 😂 yorumunuza o kadar çok güldüm ki. Ben çocuğumla yeterince vaktimi özverimi zaten veriyorum belirli bir yaştan sonra anneye babaya bağımlı kalmamaları gerekiyor. Biraz kendi kendine üretken olmasını istiyorum. Çocuğumla cok ilgilendiğim için bana bağımlı çocuğum 😚 anlatabildim mi ? Bağımlı bir çocuk olsun istemiyorum, ileride kreşte okulda çok zorluk cekerimm herşeyin azı karar çoğu zarardır. Ve ben çocuğumu sosyal ortamlarda da bulunduruyorum. Belki sizden daha çok bulunduruyorumdur emin ol buna , çünkü sürekli sosyallessin asosyal olmasın diye. Bizim bir çok oyun gruplarımız var tavsiyen için teşekkür ederimm dediğim gibi benimle değil kendi kendine üretken olmasını istiyorum. Genelde hep herşeyi ikimiz yaptığımız için bana bağımlı bir çocuk. 💞 Rahatınıza düşkün olayını nereden cıkardınız onu anlamadım ama fevri olmadan önce düşünerek yazmanızı rica ediyorum. 🙏🏻 Birde papatya çayı için lütfen ruha çok iyi geliyor. 🫶🫠