Rouge Yok benim annem rahattı 😂 mesela bizim küçükte sigara içiyor 🥴 alismasa iyi ama alismis mesela halam ve halamın kızı karışıklı sigara içiyor. Ben akrabalarımin yanında falan içerim hep. Hele halamla 😂 sohbet eşliğinde hep içeriz. Halam ben kızı falan. Ben içki içtim içmedim değil votka kırmızı şarap Tuborg ama bı yudum aldim hep sadece kırmızı şarap beğendim onu bı kaç kere tükettim ama tiryakisi değilim belki 4 yıl oldu içmeyeli. Aramam da tiryakisi değilim ama sigara öyle değil ne yazık ki 🥹 ama aynı rahatlığı bende kızıma gosteremem. Hatta birakabilirsem sigarayı da bırakmaya calisicam benden görüp başlamasın diye. Ben annemden babamdan gördüm arkadaş ortaminda başladım hiç başlamak en güzeli aslında. 🌸 Çok güzel saf ve temiz tutmussun kendini. Mesela kızım icsin istemem asla. . Ya da duysam ne tepki veririm inan bende bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama abur cubur konusunda ben karışmam istediğini yesin içsin. Vallahi dünyaya bir kere geliyor. Öyle de boylede yaşamı sonlanacak. Abur cubura asla karşı koymam birde sevmeyen yoktur ki 🥹😂 sadece küçük yaşta şuan vermiyorum. Ama 6 7 yaşında veririmm yesin kendisine bakmasına da sağlarım zaten beraber yaparız sporları bebek dogsun hemen spor yapmaya baslicam 😂 kızımı çok sıkmam biliyorum kendimi çünkü bende beni sıkmalarindan hoşlanmazdım 😂 tek kırmızı cizgim çoklu ilişkilere karşıyım olacaksa 1 tane olsun sonsuz olsun aynı babasıyla benim gibi ya da hadi 2 3 tane oldu ama çok olmasın 😂 kendisini korusun, hiç bir erkeğe açmasın. Vee temizlik 🤭 çok titiz olsun temiz olsun beraber yemekler yapalim öğrensin becerikli olsun. Evlendiğinde zorluk çekmesin ve diksiyonu başka sınırlarım yok 😂 ha bide eğlence klüpleri gidemez 🖐🏻 ama şuan senin annenin annelik figüranını okudukca biraz kendimi gördüm muhtemelen ben de öyle olurum 🥹 sürekli arar dururum yanımda olmasını isterim falan