Memlekete gitmiştim. Yaklaşık 3 aydır döndüm evime. 15 yaşındaki kardeşimde benle gelmek istedi, iş bulup çalışacakmış. Bende gel dedim. 15 yaşında tecrübesiz kimse iş vermiyor 3 aydır boş boş burda. Kardeşim canımdır onu çok seviyorum. Aşırı abur cubur tüketir. Eşimle markete gidince canı ne istese alır pahalı mahalı dinlemez. Her yemekten yemez. Bende ona özel yapmam. Çünkü biz yemek ayırt etmeyiz ben ne pişirdiysem eşimle hep onu yedik. Ertesi güne kalınca ısıtıp bidaha yeriz. Ama o yemez. Açım diye söyleniyor. Benim yaptığım yemek zaten güzel. Eşim etçil. Yaptıgim yemeklere mutlaka koyarım. Et yemez. Tavuk, bulgur, fasülye, mercimek, daha bir sürü şey yemez. Hep patates kızartican sucuk bilmem çiğ köfte kolası bilmem ne. Bende kıyamiyorum alıyorum yapiyorum. Gece sabahın 5 inde yatar. Eşimle ilişki öncesi banyo yaparız. İlişki sonrası bu sefer banyoya girmeye çekiniriz. Sürekli uyanık. Ev içinde sarılamayız rahat giyinemeyiz. 4 yaşındaki oğlumun üstüne çok gidiyor. Pislik. Seni sevmiyorum. Bok gibi kelimeler kullanıyor ona. Uyarmamıza rağmen aynı aklı beyni var ama yok gibi. Aşırı sigara tüketir biz sigara kullanmayız çok karşıyım evimde sigara içilmesine müsade etmem. Uyardım onu ama bazen içiyo. Markete gönderirim mutlaka fiş almasını söylerim. Almadan gelir napcaksın der. Ne ne kadara merak ediyorum. Nasıl ne yapcam. Yani ne bilim şimdi beni yargılayanlar olur senin kardeşimdir diye nasıl böyle konuşuyorsun diye. Ama zaten herşey çok pahalı aldığım abur cubur çocuklara aldığım meyve suyu sütler hemen bitiyo gece uyumuyorum acikiyorum diyo. E erken uyu ne işin var sabahın 5 ine kadar git de diyemiyorum.babam annem gel diyo o iş bulacam diye oyalıyor onları
Canımlar sizce ben yanlışmıyım.
Bonibon_ gönder bence bedavadan yaşıyor yanında
Bonibon_ 3 ay olmuş artık gitmenin zamanı gelmiş, eşinin kız kardeşi gelse aynı şekilde sen ne kadar tahammül edersin bu açıdan bak, yarın öbür gün kocanla aran bozulunca ah vah deme. Kış sezonunu girdi kimse şimdi işçi almaz her yer durgun olur yazın her yer daha aktif yaza tekrar bakarız de gönder.
keyfimvekahyasi kardeşim de olsa. Artık hayat pahalı. Eşim 5 kilo çekirdek getirmişti. Dizilerimiz var çitleriz diye. Sabah kalktık bir buçuk kilo ya yakın yemiş dezgahta bırakmış eşim de gördü tabi hayırdır devletmi karşılıyor der gibi.
Bonibon_ Bu durumu annenizle konuşsanız anneniz kardeşinizi çağırsa daha iyi olur. Böyle devam ederse eşinizle aranızda da sorun olmaya başlayabilir
Bonibon_ eşin iyi susmuş sabırlı adammış benimki olsa direkt ikimizi koymuştu kapıya bence daha çok olmadan gönder kardeşini
Bonibon_ Ayyy sonuna kadar okuyamadım daral geldi okurken bi🙄🙄Kız bu nasıl bi cocuk gönder gitsinya sen bakamak zorundamisın baktın işmis bulamiyor gitsin kendi evine bune ya.Insan kendi evinde rahat olamaycakta nerede olacak?ayrica iş bulsa sizin evin oralarda biyerde nerde kalacak peki?Bizde deme
belladonna Annem kendisi arıyor artık eve gelsin yük olmasın size diyo. Kardeşimde duyuyor ama gitmiyor.
keyfimvekahyasi çok şükür. Eşim anlayışlı bir insan. Ben bunları eşimlede konuştum zaten. Eşimde bırak her istediğini yapma. Zaten baban barındırmaz onu burda o yüzden birşey demiyorum diyo.
Yasak_elma bende çok daraldım. Ben abimi kaybettim ve buna da git dersem bişey falan olursa vicdan azabı çekerim. O yüzden kendi isteyiyle gitsin istiyorum. İçimde kalmasın istiyorum.
Kardeş candır tamam ama bi yere kadar. Bence de haklısın. Benim kiz kardeslerim de geldikleri zaman hiç bir işe ellerini sürmezler. Geç yatıp geç kalkarlar. Yani en fazla üç gün tahammül ederim, sonra giderler zaten. Annem de huylarını bildiği için daha fazla kalmalarına izin vermez. Belli ki annen baban laf geçirmiyor. Ama annene durumu anlatmalısin. Biraz daha kalırsa eşimle aram bozulacak, biletini aldık, şu gün bin gel desinler. Emrivaki yapmadıkça gitmeyecek gibi…
Bonibon_ aayy şükret ki iş bulamamis bulsa senden hiç gitmez 😳 bence is bulmadan gönder gitsin yani insan kendine bile bir şey alırken kaç kere düşünüyor siz de bir yuva bakıyorsunuz eşinle aran açılmasın bu konuda sonuçta insan bir yere kadar sabreder 😕