Memlekete gitmiştim. Yaklaşık 3 aydır döndüm evime. 15 yaşındaki kardeşimde benle gelmek istedi, iş bulup çalışacakmış. Bende gel dedim. 15 yaşında tecrübesiz kimse iş vermiyor 3 aydır boş boş burda. Kardeşim canımdır onu çok seviyorum. Aşırı abur cubur tüketir. Eşimle markete gidince canı ne istese alır pahalı mahalı dinlemez. Her yemekten yemez. Bende ona özel yapmam. Çünkü biz yemek ayırt etmeyiz ben ne pişirdiysem eşimle hep onu yedik. Ertesi güne kalınca ısıtıp bidaha yeriz. Ama o yemez. Açım diye söyleniyor. Benim yaptığım yemek zaten güzel. Eşim etçil. Yaptıgim yemeklere mutlaka koyarım. Et yemez. Tavuk, bulgur, fasülye, mercimek, daha bir sürü şey yemez. Hep patates kızartican sucuk bilmem çiğ köfte kolası bilmem ne. Bende kıyamiyorum alıyorum yapiyorum. Gece sabahın 5 inde yatar. Eşimle ilişki öncesi banyo yaparız. İlişki sonrası bu sefer banyoya girmeye çekiniriz. Sürekli uyanık. Ev içinde sarılamayız rahat giyinemeyiz. 4 yaşındaki oğlumun üstüne çok gidiyor. Pislik. Seni sevmiyorum. Bok gibi kelimeler kullanıyor ona. Uyarmamıza rağmen aynı aklı beyni var ama yok gibi. Aşırı sigara tüketir biz sigara kullanmayız çok karşıyım evimde sigara içilmesine müsade etmem. Uyardım onu ama bazen içiyo. Markete gönderirim mutlaka fiş almasını söylerim. Almadan gelir napcaksın der. Ne ne kadara merak ediyorum. Nasıl ne yapcam. Yani ne bilim şimdi beni yargılayanlar olur senin kardeşimdir diye nasıl böyle konuşuyorsun diye. Ama zaten herşey çok pahalı aldığım abur cubur çocuklara aldığım meyve suyu sütler hemen bitiyo gece uyumuyorum acikiyorum diyo. E erken uyu ne işin var sabahın 5 ine kadar git de diyemiyorum.babam annem gel diyo o iş bulacam diye oyalıyor onları